valla yavaş yavaş işte yapabiliyorm önceden olsa bu işler 12 de bitmişti yeni bitti halimi sen düşün yemekde köfte patates kızartıcam makarna yapıcam eşim dışarda gelsin ikeaya gidip şu beğendiğim sandalyeye bakıcm
ben haziran anneleri pijamasından almadım canım çıtçıtlısından aldım,
ikiside 35 tl toplamda 70 ödedik tek kusuru bunun sabahlığı yok eğer sabahlık ihtiyacı hissedersem markofoniden sipariş verdiğim önden aşağı kadar düğmeli gecelik niyetine aldığım şeyi kullanacam önümüzdeki hafta hastane çantamı hazırlayacam
valla yavaş yavaş işte yapabiliyorm önceden olsa bu işler 12 de bitmişti yeni bitti halimi sen düşün yemekde köfte patates kızartıcam makarna yapıcam eşim dışarda gelsin ikeaya gidip şu beğendiğim sandalyeye bakıcm
1800 gr şeyden korkulurmu kız bebek odası için koltuk vardı sığmadı onu kaldırdım şimdi yerine bişey bakıcam böle emzirme sandalyesi gibi ama sallanmıyo sadece sallanmasın zaten çocuk emzirirken sallanıcak değilim ya işte gidersem bakıcam şimdi odada oturucak yer yok bişey almam lazım
1800 gr şeyden korkulurmu kız bebek odası için koltuk vardı sığmadı onu kaldırdım şimdi yerine bişey bakıcam böle emzirme sandalyesi gibi ama sallanmıyo sadece sallanmasın zaten çocuk emzirirken sallanıcak değilim ya işte gidersem bakıcam şimdi odada oturucak yer yok bişey almam lazım
1800 işte kocaman oldu ben henüz 80 ken korkuyodum 🙂 şimdi alacağın şey az yermi kaplıyo ya benimde almam lazım ama odada yer yok şöyle bi yer açmaya çalışcam bakalım inş uygun bi yer bulurum da bende alırım bebeğin odasının şeklini unuttum neyi nereye koydum yer açabilirmiyim hiç hatırlamıyorum evimide özledim sanırım sen bak bi cnm banada sölersin ikeada varsa uygun bişiler