2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ogluşumda bi hafta önden gidiyomuş 30 haftalıkken 31 hafta çıktı 1634gr 42 cmde boyuymuş doktor iri dogacak bu dedi 38 haftalıkken alırım sancıların başlarsa hiç bekletmem dedi bakalım hayırlısı ne zamansa o zaman olsun ama bende haziranın başında istiyorum ya

ııyyy etiket sökme tam işkence oldu, bir kaç tane bodyye sonradan tekrar dikiş atmak zorunda kaldım

archiii resimlerini görmek istiyoruuum gelinimin yeni cicilerinin
ben de aynı arabadan almayı düşünüyorum

cicileri geldi kurduk hepsini resimlerini çeker koyarım akşama. meloş bizim araba pierre cardin enigma . gerçekten de çok hafifti.dünden beri evde sürüyoruz deli gibi ayaklarımıza değecek mi arabanın tekerlekleri diye ama bir problem yok şimdilik. teker araları dar diye millet şikayet ediyor çünkü.

benimkilerde poşette kavanoz daha çıkarmadım ama dolaba koyunca az olacak . boşver fazla birşey alma şimdilik. hediye gelir hemde hemen büyür büyüdükçe gider alırsın.

maşallah oğluna ekobero. zamanında sağlıkla gelsinler.

ekobero maşallah oğluna, Allah nazarlardan saklasın

Archi, aynı şikayetleri ben de duymuştum, o yüzden tereddütteydim ama eşim de ben de test ettik, öyle bariz bir çarpma olmadı. Rahat geldi.

kızlar ben yaşıyorum

hoşgeldin kayıp bebiş

ayyy kızlar çok yorgunum valla belim kopuyor.. ayaklaırm da maaşallah davul gibi şişti, tanınmayacak haldeler..
işin hemen hemen hepsini annem yaptı ben doğru düzgün bişi yapmadım, ona getir götür yaptım biraz, bide yemek yaptım o kdr.. ay ölüyom yorgunluktan valla..
neyse cicilerimiz ütülenip dolaba kondu, hastane çantası da hazırlandı.yalnız bavulun kapağını açık bıraktım aklıma bişiler geldikçe koyacağım yine. mesela şimdi geldi bişi aklıma, gidip diş fırçası koyayım😀
böyle işte valla, iş çok uzun sürdü bebişin odasını düzenleyemedim hala..
bebek arabası bile kolisinde duruyor hala.. park yatak ve ana kucağı da aynı..
tırnak makası derece fln ıvır zıvırlar da paketlerinde hepsi.
artık oda düzenini de ben 14 mayısta izne ççıktıktan sonra yapacağız..

bu arada 40. haftasında hala doğum yapamamış bir arkadaşımdan bahsetmiştim.
kızcağız 23 nisan sabah 08.00'den, ertesi gece yani 24 nisan 03.00'e kadar tam 19 saat sancı çekmiş.
fakat açılması hala az olduğu için sezaryene almışlar. ki bu kız 3.aydan itibaren sürekli yürüyüşünü sporunu yapan bir kızdı. demekki alakası yok.
dün akşamüstü konuştum, sesi berbat geliyordu, dikişlerim çok acıyo, çocugumu bile kucaklayamıyorum dedi. tırstım.

Kızlar dayımın iki gelini de hamileydi, birinin doğum 12 Mayıs, diğeri 29 Haziran görünüyordu.

Demin annem haber verdi 12 Mayısta doğuracak olan gelin dün sabah doğurmuş, bebek 1700 gr doğmuş, şu an küvözdeymiş. Cuma gecesi 9da suyu gelmiş, Cumartesi sabahı sezeryanle almışlar bebeği.

Gelin 1-2 aydır rahatsızdı, epey bi üşütmüştü, böbrekleri üşütmeden dolayı iltihap kapmış, 1 ayda 4 kg vermiş. Anne hasta olduğundan bebek de yeterince beslenememiş, küçük doğmuş.

Aman siz siz olun, şu son zamanlarda çok dikkat edin, hasta olmayın. Bana da çok sıcak geliyordu, evde çıplak ayak parmak arası terlikle dolaşıyordum, anında ayağıma çorap ve pofuduk giydim.

herşeyin hayırlısı arceya, bak gör bizim canımız acımicak

ayy meloşş bebek hakkaten cok kçük yaa canım benim
bizim bebekler kadar, hatta çogundan daha küçük.. Sadece 3 hafta önce doğmuş oysa ki..
canım benim Allah yardımcısı olsun..
Evet çok dikkat etmek lazım yaa
ben de hasta oluyor gibi oldum geçen gün, sonra vitamin komasına soktum kendimi, şimdilik bişiyim yok çok şükür

evet canım, Allah yardımcısı olsun, inşallah sıkı sıkı tutunur