stella chicco poly magic mama sandalyesini aldık biz 🙂
eşim çok beğendi neredeyse oturup yemeklerini orada yiyecek
efet zeynpcım aslnda sen kesın bı arastrma yapmssndr bu konuda dimi hangı yontem daha mantuklu=(Kızlar sabah korunma mevzusu konuşulmuş galiba kaçırdım doğumdan sonra korunma yaönteminimi konuştunuz üşendim çok geçmişe dalmaya zaten araya habire iş giriyor geçmişe bakınca sizi iyice kaçırıyorum.
kuşum siz ailecek renklisinizde ondan esprı anlayısınzda öle sen kızına takmadıgın kalap kalmadı bılıyorsun şikayet etmeeee o bakımdan ehuhehehe:meri::meri:
benim de kuzenler her seferinde ay noooldu sana böle deyip duruyolar..
ebeninki oldu diyesim geliyo..
ay valla kimseyi göresim yok artık
efet zeynpcım aslnda sen kesın bı arastrma yapmssndr bu konuda dimi hangı yontem daha mantuklu=(
kuşum siz ailecek renklisinizde ondan esprı anlayısınzda öle sen kızına takmadıgın kalap kalmadı bılıyorsun şikayet etmeeee o bakımdan ehuhehehe:meri::meri:
hayırlı olsun canım , asya güle güle kullansın, eşinden fırsat kalırsa :meri:
bende çok beğenmiştim ama şu ara alamayız bakalım belki doğumdan sonra
ay allaam yaa, o dandirik şeyler bilemi çinden geliyormuş...Bu hafta eminönündede 75 kuruştu canım ama ben toplu alışveriş ettim o yüzden onlar nekadara geldi hatırlamıyorum bende beğendiğimiz modelden aldım ama bitmek üzere heryerde bunlar çinden hazır geldiği için yeni gelenler farklı geliyormuş
Bende de tam tersi ya bende ona sinir oluyorum sirf inat olsun diye oyle diyorlar biliyorum.
Mesela teyzemin torunu 1 yasinda oglu var, ve teyzemin kizinin gelini de hamile ama 3 aylik felan.
Sonra bi gun hep beraber bana gelmislerdi ben 6, bucuk ayliktim.
Sonra teyzemin kizi basladi aman cocuktan sonra sen cok guzel oldun felan diyorlar o dogum yapmis toruna.
Geline de sende kilo almisin cok guzel olmusunuz cok iyisiniz nekadar guzellestiniz felan diyor ustune bastira bastira o ikisi hakkinda kilo almislar guzellesmisler diyor.
Yani ben hala zayifim hala cirkinim, dayimin torunu da benim gibi zayif ben susup kalinca o artik dedi biz halimizden memnunuz diye.
Eskiden de hep derlerdi nekadar zayifsin kilo alsan guzellesirsin, aman ben okadar zayif olmak istemem vs vs devamli bunlari duyarim sanki kendi elimde olan birsey mis gibi.
benim de kuzenler her seferinde ay noooldu sana böle deyip duruyolar..
ebeninki oldu diyesim geliyo..
ay valla kimseyi göresim yok artık
bende siprl dusunyrm ama korkuyorum =( heralde kocam mecbur koruncak bu gıdısleben hayatım boyunca arada ara vermem gereken zamanlar dışında hep hapla korundum acayipte memnundum kilo almadım regl sancılarım hafifledi ve gayet düzene girmiştim. Ama doğumdan sonra emzirirken hap kullanılmıyor yani 1 sene hap kullanamam sipral düşünüyorum doğumdan sonra 2. ayda takılıyor onuda taktırmaya tırsıyorum. 3 aylık iğneler varmış ama hormonları altüst ediyor diyorlar bu işi kocama bırakırsam bizde kesin kaza kurşunu olur ya prezervatif yada sipral gözüküyor en mantıklısı bakalım doktorum ne önericek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?