2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hap aslında kullanması en kolayı, ama benim migrenimi azdırdı fena halde. kafamı duvarlara vurmaya başlamıştım ki bıraktım. bi de selülit yaptı...

allah davul etsin o milleti zaten.bende çok huzursuz oldum cumartesi günü. herkesin gözü göbeğimde gelen giden laf ediyor.sanki keyfimizden şiştik bebek var yani o göbeğin içinde.çok bozuluyorum valla kırıcam bir günü birinin kafasını.
bir akraba da sordu nasılsın diye. iyiyim ama artık ağırlaşmaya başladım dedim. şimdiden ne ağırlaşması diyor. hey allam ya sanki atıyorum. boşvermek lazım ama takınca takıyor insan.

hap aslında kullanması en kolayı, ama benim migrenimi azdırdı fena halde. kafamı duvarlara vurmaya başlamıştım ki bıraktım. bi de selülit yaptı...

bende 1 sene hap kullandım hem şiştim hem selülitlerim azdı. valla eşim korunsun hap falan alamam.

kızlar mayıs analarında son durum nedir?
kaçı doğum yaptı acaba? en son 10 flndı galiba..
ayy bizim doğumlar da başlayacak mayısta..
hayırlısı olsun bakalım

çok ucuza almışsın ne güzel
aklımda bulunsun sonra almayı düşünürsek oraya gidelim bizde

Ben de 1,5 sene falan kullandım.. Çok olmasa da kilo aldım... Selülit de yaptı biraz.. Mümkünse bi daha kullanmak istemiyorum ben de...

İşte bu hormonlar bakalım bize daha neler yapacak benim karnım acayip çatladı sinirlerim bozuluyor sürekli ağlama modundayım üstelik etrafımdaki herkes yapıcı olmasına karşın ben acayip olumsuzum eşimdede bu ara bi melaikelik söz konusu yazık bana habire güzel karım benim küçük kızım için nelerede katlanırmış hiç bozma moralini ben söz yaptırıcam istediğin yerini deyip duruyor tatil de umrunda değilmiş kızı yanında olsunmuş biz üçümüz mutlu olalımmış yetermiş. Tabi bunlar beni bir süre idare ediyor sonra ben yine ağlanmaya başlıyorum yazık oda sil baştan başlıyor aynılarını söylemeye benden nezaman bıkacak merak ediyorum 🙂

ne zaman ağırlaşmanı bekliyormuş kendisi?
doğuma 2 gün kala mı?
hayret bişi ya
çok biliyo herkes

Kizlar siz hic dert etmeyin dogumdan sonra eski guzel halinize donuceksiniz,
bende eski cirkin halime donucem hic bir faydasi olmayacak bu hamileligin bana.

kız sen neden kendine çirkin deyip duruyorsun..
gayet de güzelsin yani yüzün fln ne güsel..
millet öyle zayıf olmak için kendini paralıyo, yine olamıyo
boşver sen ne takıyon

ay ben de geçen gün çok çirkinleştim diye ağladım valla.. :çitos:

sonra da kızımın gücüne gidecek onun için herşeye katlanırım dedim, birdaha ağladım :çitos:

kafayı yiyoz artık galiba..

aaaaaaaaallure cıkınmıymış söleyın bakım fotosuna neydı onun ismiiii alluşşşş adın ne bakmmm=):meri:bende böleyim bakkkk