elh Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #13.701 asfada' Alıntı: günaydın kızlar öskeeeee rüyamda senin evdeydik hepimiz yeni taşınmışsın daha her yer boya kokuyodu ikramlar yapmıştın ohhhh ohhh neler nelerrrrrrrrrr Genişletmek için tıkla ... eheheh kayınvalidesi gelcek zati kalcak 3 ay o size ikram yapar
asfada' Alıntı: günaydın kızlar öskeeeee rüyamda senin evdeydik hepimiz yeni taşınmışsın daha her yer boya kokuyodu ikramlar yapmıştın ohhhh ohhh neler nelerrrrrrrrrr Genişletmek için tıkla ... eheheh kayınvalidesi gelcek zati kalcak 3 ay o size ikram yapar
vatoz Aktif Üye Üye 27 Nisan 2010 #13.703 asfada' Alıntı: günaydın kızlar öskeeeee rüyamda senin evdeydik hepimiz yeni taşınmışsın daha her yer boya kokuyodu ikramlar yapmıştın ohhhh ohhh neler nelerrrrrrrrrr Genişletmek için tıkla ... gunaydın cnmmmmm ortim benim🙂 bende varmıydımmm:meri:
asfada' Alıntı: günaydın kızlar öskeeeee rüyamda senin evdeydik hepimiz yeni taşınmışsın daha her yer boya kokuyodu ikramlar yapmıştın ohhhh ohhh neler nelerrrrrrrrrr Genişletmek için tıkla ... gunaydın cnmmmmm ortim benim🙂 bende varmıydımmm:meri:
asfada Hamiş Melek 27 Nisan 2010 #13.704 elh' Alıntı: eheheh kayınvalidesi gelcek zati kalcak 3 ay o size ikram yapar Genişletmek için tıkla ... kimin gı??????
elh' Alıntı: eheheh kayınvalidesi gelcek zati kalcak 3 ay o size ikram yapar Genişletmek için tıkla ... kimin gı??????
asfada Hamiş Melek 27 Nisan 2010 #13.705 vatoz' Alıntı: gunaydın cnmmmmm ortim benim🙂 bende varmıydımmm:meri: Genişletmek için tıkla ... yok kuşum sen ve elhhhh yoktunusss (sizin evlerinis daha uzak ya ondannnn) diğer herkeşler vardı ama en çok öskeee dae ben başroldeydik
vatoz' Alıntı: gunaydın cnmmmmm ortim benim🙂 bende varmıydımmm:meri: Genişletmek için tıkla ... yok kuşum sen ve elhhhh yoktunusss (sizin evlerinis daha uzak ya ondannnn) diğer herkeşler vardı ama en çok öskeee dae ben başroldeydik
F f.ceylan_celik Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #13.706 elh' Alıntı: iyi cok şükür ceylancım nirden tam olarak Genişletmek için tıkla ... g.emir canım benim 🙂 sen
elh' Alıntı: iyi cok şükür ceylancım nirden tam olarak Genişletmek için tıkla ... g.emir canım benim 🙂 sen
arceya Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #13.708 asfada' Alıntı: günaydın kızlar öskeeeee rüyamda senin evdeydik hepimiz yeni taşınmışsın daha her yer boya kokuyodu ikramlar yapmıştın ohhhh ohhh neler nelerrrrrrrrrr Genişletmek için tıkla ... yiurum sen 2. istanbul buluşmasını görmüşsün yiurum
asfada' Alıntı: günaydın kızlar öskeeeee rüyamda senin evdeydik hepimiz yeni taşınmışsın daha her yer boya kokuyodu ikramlar yapmıştın ohhhh ohhh neler nelerrrrrrrrrr Genişletmek için tıkla ... yiurum sen 2. istanbul buluşmasını görmüşsün yiurum
elh Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #13.709 asfada' Alıntı: kimin gı?????? Genişletmek için tıkla ... ösgenin kayınANASI... asfada' Alıntı: yok kuşum sen ve elhhhh yoktunusss (sizin evlerinis daha uzak ya ondannnn) diğer herkeşler vardı ama en çok öskeee dae ben başroldeydik Genişletmek için tıkla ... görüyonmu vatosum hep biz dışlanıyoz f.ceylan_celik' Alıntı: g.emir canım benim 🙂 sen Genişletmek için tıkla ... wuuu uzakız ben çiğlideyim
asfada' Alıntı: kimin gı?????? Genişletmek için tıkla ... ösgenin kayınANASI... asfada' Alıntı: yok kuşum sen ve elhhhh yoktunusss (sizin evlerinis daha uzak ya ondannnn) diğer herkeşler vardı ama en çok öskeee dae ben başroldeydik Genişletmek için tıkla ... görüyonmu vatosum hep biz dışlanıyoz f.ceylan_celik' Alıntı: g.emir canım benim 🙂 sen Genişletmek için tıkla ... wuuu uzakız ben çiğlideyim
asneba Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #13.710 kızar bu kapitone işi ne anlamadım.Başka çözümü yokmudur ya.Kime diktircem.Diktircek kimse yok yanımda..Ama gerekliyse bi terzi bulup dktircem.Bi akıl verin.Hepinizmi kapitonemi koycanız dolaplara
kızar bu kapitone işi ne anlamadım.Başka çözümü yokmudur ya.Kime diktircem.Diktircek kimse yok yanımda..Ama gerekliyse bi terzi bulup dktircem.Bi akıl verin.Hepinizmi kapitonemi koycanız dolaplara