arceya Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #13.821 duyfer_2006' Alıntı: yaa kızlar herkez nerdee iznemi ayrıldı burası çok yavaşş Genişletmek için tıkla ... burdayız canım hoşgeldin niye girmiyon ayol topiğe f.ceylan_celik' Alıntı: kızlar ben 5 kilo aldımmmm 🙁 çok mu az Genişletmek için tıkla ... neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
duyfer_2006' Alıntı: yaa kızlar herkez nerdee iznemi ayrıldı burası çok yavaşş Genişletmek için tıkla ... burdayız canım hoşgeldin niye girmiyon ayol topiğe f.ceylan_celik' Alıntı: kızlar ben 5 kilo aldımmmm 🙁 çok mu az Genişletmek için tıkla ... neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
F f.ceylan_celik Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #13.822 arceya' Alıntı: burdayız canım hoşgeldin niye girmiyon ayol topiğe neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Genişletmek için tıkla ... o kadarcık aldım yaa 🙁
arceya' Alıntı: burdayız canım hoşgeldin niye girmiyon ayol topiğe neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Genişletmek için tıkla ... o kadarcık aldım yaa 🙁
A archimim Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #13.823 duyfer_2006' Alıntı: yaa kızlar herkez nerdee iznemi ayrıldı burası çok yavaşş Genişletmek için tıkla ... yemeğe gitmişlerdir 12 oldu ya 🙂 f.ceylan_celik' Alıntı: kızlar ben 5 kilo aldımmmm 🙁 çok mu az Genişletmek için tıkla ... 5 kilo mu anam sen ne ettin 🙂 tabi kaç kilo ile başladın hamileliğe o da önemli. ama biz tombik haziran anneleriyiz. sen bize bakma
duyfer_2006' Alıntı: yaa kızlar herkez nerdee iznemi ayrıldı burası çok yavaşş Genişletmek için tıkla ... yemeğe gitmişlerdir 12 oldu ya 🙂 f.ceylan_celik' Alıntı: kızlar ben 5 kilo aldımmmm 🙁 çok mu az Genişletmek için tıkla ... 5 kilo mu anam sen ne ettin 🙂 tabi kaç kilo ile başladın hamileliğe o da önemli. ama biz tombik haziran anneleriyiz. sen bize bakma
asfada Hamiş Melek 27 Nisan 2010 #13.824 f.ceylan_celik' Alıntı: o kadarcık aldım yaa 🙁 Genişletmek için tıkla ... çok ass cnm hemencecik kilo almalısın temammiiii bu topic şişkolar topiği demi öskeeeeee
f.ceylan_celik' Alıntı: o kadarcık aldım yaa 🙁 Genişletmek için tıkla ... çok ass cnm hemencecik kilo almalısın temammiiii bu topic şişkolar topiği demi öskeeeeee
arceya Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #13.825 asfada' Alıntı: çok ass cnm hemencecik kilo almalısın temammiiii bu topic şişkolar topiği demi öskeeeeee Genişletmek için tıkla ... evet yivvrum zayıflığı çok tasvip etmiyoz biz :çitos:
asfada' Alıntı: çok ass cnm hemencecik kilo almalısın temammiiii bu topic şişkolar topiği demi öskeeeeee Genişletmek için tıkla ... evet yivvrum zayıflığı çok tasvip etmiyoz biz :çitos:
duyfer_2006 Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #13.826 rekor bendeydi 20 almıştım ama izne ayrıldığımdan beri yani nisanın 2 sinden beri 300 gr almışımm çok şükürr
rekor bendeydi 20 almıştım ama izne ayrıldığımdan beri yani nisanın 2 sinden beri 300 gr almışımm çok şükürr
etimelo Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #13.827 f.ceylan_celik' Alıntı: kızlar ben 5 kilo aldımmmm 🙁 çok mu az Genişletmek için tıkla ... arceya' Alıntı: evet yivvrum zayıflığı çok tasvip etmiyoz biz :çitos: Genişletmek için tıkla ... hem de hiç tasvip etmiyoruz, senin tez zamanda en az 15 kg daha alman lazım
f.ceylan_celik' Alıntı: kızlar ben 5 kilo aldımmmm 🙁 çok mu az Genişletmek için tıkla ... arceya' Alıntı: evet yivvrum zayıflığı çok tasvip etmiyoz biz :çitos: Genişletmek için tıkla ... hem de hiç tasvip etmiyoruz, senin tez zamanda en az 15 kg daha alman lazım
duyfer_2006 Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #13.828 valla oda takımını hallettim bide geziyorum devamlı. benim bebik ters dönmüş 32.haftamda 1920 gr olmuş herşey yolunda az kilo aldım sağlıklı besleniyorum kısacası keyfim yerindee tızlarr
valla oda takımını hallettim bide geziyorum devamlı. benim bebik ters dönmüş 32.haftamda 1920 gr olmuş herşey yolunda az kilo aldım sağlıklı besleniyorum kısacası keyfim yerindee tızlarr
A archimim Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #13.829 etimelo' Alıntı: hem de hiç tasvip etmiyoruz, senin tez zamanda en az 15 kg daha alman lazım Genişletmek için tıkla ... h haziran annesi dediğin etine dolgun olur.bence de en az 15 kilo alması lazım. ayy kızında psikolojisini bozucaz heee
etimelo' Alıntı: hem de hiç tasvip etmiyoruz, senin tez zamanda en az 15 kg daha alman lazım Genişletmek için tıkla ... h haziran annesi dediğin etine dolgun olur.bence de en az 15 kilo alması lazım. ayy kızında psikolojisini bozucaz heee