buarada şu yazı kısmını nasıl yapacagıma karar veremedım aslında genelde tarih,bebeğin adı,hoşgeldin yazılır ama o zman kım ugrascak sımdıden cıktısını alsam tarıhsız olurmu kı
hıım ben tüllü nazarlıklı azcık süslü bişey istiyorum ama bakalım iki defa gittiğimdede baktım yorgundum hep en sona bırakınca içimden bakmak bile gelmedi off bu sefer gittiğimde direk şekerlere bakıcam
buarada şu yazı kısmını nasıl yapacagıma karar veremedım aslında genelde tarih,bebeğin adı,hoşgeldin yazılır ama o zman kım ugrascak sımdıden cıktısını alsam tarıhsız olurmu kı
eğer mevlütte dağıtcaksan doğsun tarih olsun hatıra çünkü eğer hastanede dağıtcaksan tarihsiz yaa yarısını hastanede yarsını mevlütte dağıtcaksan biraznı beklet tarihli daha hoş olur
ayyy hızlı bu senin kız aman haa 36 geçsinn dee gelmesin dahaaa dikkat et yorulmaa,bu aradaa hazırlıklarına baktım süperrr olmuş yaa, bende haftaya başlıyorum odamız haftaya geliyorr
sagol kuzu yavas yavas bitirmeye çalışıyorum bi perde işi kaldı onuda yarın bugünn halledicem ama arabamız yok sagolsun kayınvalideler kafayı taktılar doğduktan sonra alıncakmış nedense...
valla izmir kemeraltında böyle en şıkları 2 lira ama benimkide süperr ama ben mevlütte dağıtacağım için son hazırlıklarınıbebikim doğduktan sonra hallettircem çünkü yazıda istiyorum tarihli olsun istiyorumm