selammm kızlar ben geldimmmm evdeyim kızımla bu gün dr a gittik Hande kuzum 2150 gr 45 cm olmuş herşey yolunda yüksek ihtimal sezeryan olcam doğum tarihimiz 4 haziran olabilir
sista canım benımde 4-5 haziran olcak sezaryan kesınleşirse.Benım doğum 14 hazıran.ben bekletme taraftarıyım bıraz daha ya.2 gun bıle beklese daha faydalı anne karında
kapı susu 30 tl dıyo ya.almak lazımmı dıye düşündüm duvar için.Yanı onun yerıne farklı şeylerde alabılırım dıye düşündüm.Zamanla toz kir olcak.temizlenmıcek.Bide benım hastanede kapı süsü zate takıyolar doğum yapanlara.Bıde susletcem odayı.Ona para vermeyim bide dıyorum.Bide şu foto işi halledebılseydım rahatlıcaktım.
aman boşver canım ya illa almak zorunda değilsin. bende ilk zamanlar herşeye heves ettim ama şimdi bakınca bir çok şey fuzuli gibi. annem alınca astık bizde duvarına.
selammm kızlar ben geldimmmm evdeyim kızımla bu gün dr a gittik Hande kuzum 2150 gr 45 cm olmuş herşey yolunda yüksek ihtimal sezeryan olcam doğum tarihimiz 4 haziran olabilir
hıım ben tüllü nazarlıklı azcık süslü bişey istiyorum ama bakalım iki defa gittiğimdede baktım yorgundum hep en sona bırakınca içimden bakmak bile gelmedi off bu sefer gittiğimde direk şekerlere bakıcam
ben biberon aldım güzel bence yapılmışını aldım hazır herkes de cok beğendi.arkasında tülü var magnetli lavantalı herşeyi hazır sadece yazısı eklenicek onu da doğum yaklaşınca yapıcam..havuzlu handan aldım ben 80 adet.ama bana ne kadara mal oldu tam bilmiyorum bir sürü sey aldım onun yanında kampanya vardı 100 liraya kapı süsü,hoşgeldin yazısı,kapı tülü,altın yastığı,sekerler,seker sepeti hepsi 100 lira canım.ben 30 seker fazla yaptırdım ve farklı bir kapı süsü aldım o sebeple 40 lira daha fazla verdim.kazıklanmış olabilirim ama inan o kalabalıkta hersey olsun bitsin istedik gözüm yemedi ne dolaşmayı ne de uğraşmayı..halloldu ben de hafifledim 🙂