2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

çok duygulandım kız nerden buldun bunu. valla ağlıcam

ayy ne güzel baba kız aynı günde doğsunlar. babası da şımarır hem. bende babalar gününde doğursam keşke. ama benim kız az daha geri giderse ağustosda doğacak.

bende dün hani siüt reklamı varya ccuğu hasta onun için okula gidip geliyor ona agladım baktım eşimin gözleride dolmuş şarkısına bayılıyorum

kızlar çatı muaynesi nasıl oluyo acıyo mu aranızda olan var mı?

Klasik alttan muayne sanırım. Ben doktoruma sordum çatı muaynesi nedir ve nezaman yapılacak diye alttan muayne edicem 38. haftada dedi tabi senin kız daha önce gelirse o muayneyi yapmadan doğuma girebilirsin dedi 🙂 elhin dediği gibi kasmazsan acımaz sanırım

sistammmm maaşallah hande ye kocaman olmuş. Benim sata göre doğurmam gereken tarihte doğuracaksın anlaşılan hayırlısı olsun bakalım.

Bizim kontrolümüzde 3 mayısta bakalım daha kesin bir tahih verecekmi benim inatçı doktorum. Gerçi normali bekliyoruz şimdilik o yüzden tarih vereceğini zannetmiyorum

vajınal ultrasonla mı yoksa elle mi acaba? ben kendımı kesın kasarım zaten çok utangaç bır yapım var en son vajınal ultrasonda hıçkıra hıçkıra ağlamıştım, sınırlerım bozuluyor o masaya yatınca acıycagından degıl ya işte sınırleım bozuluyo