2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yok ulturasonla değil sanırım el ve ölçüm yapan başka bir aletle yapılıyor. Bu arada benimde alttan muayne ile aram hiç iyi değil. İlk kontrolümde alttan bakmıştı doktorum o gün tansiyonum 19 a çıktı korkudan hayatımda ilk kez. birdaha doğuma kadar ellemicem söz dedi ama benim inatçı kız dönmediği için 2 li taramadada alttan bakmak zorunda kalmışlardı. Şimdide 38. haftada birdaha off ne yapalım artık dayanacaz.

sezeryanda da mı yapılıyor catı muaynesi?

Yok önceden planlı sezeryansa yapılmıyor

evet güneşim bencede bünyeden büyeye degişiyor rahim filminded cok zorlanmadım ben cünkü herhalde canımın kıymetini ben fazla bilmiyorum🙂
cnm onla alakalı deıl ben meselaaa acıya okdr dayanıklıyım kıı inan her acıyı çekerim ama bu bana başka bişi gibi geliyor belki istem dısı kasılmam vs ama normal dogumada cesaretım var ama acılmayan bişeyın acısınaaaa dayanmak baska bişi sanırım=)

sen sezeryan olmayacak mıydın?neden sordun ben anlamadım

bebek dönunce bi de dıkışlerım ıyı gözuktugu için doktorum normale dönebılırız dedı, bende tırttt atmaya başaladım halıyle

dayancaz demi 😕 aslında kafayı çekıp doguma gıtsem super olcak şöyle şarkılarla turkulerle olma mı???