A archimim Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #13.992 ozbek83' Alıntı: selen kim kızlar ben yeni sayılırım burda Genişletmek için tıkla ... selen = sonsuzhayal
ozbek83' Alıntı: selen kim kızlar ben yeni sayılırım burda Genişletmek için tıkla ... selen = sonsuzhayal
vatoz Aktif Üye Üye 27 Nisan 2010 #13.993 archimim' Alıntı: arkadaşım iyi misin ?? Lohusalık bunalımına girmedin değil mi ?? Genişletmek için tıkla ... hayırdır kıslar=)
archimim' Alıntı: arkadaşım iyi misin ?? Lohusalık bunalımına girmedin değil mi ?? Genişletmek için tıkla ... hayırdır kıslar=)
A archimim Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #13.994 vatoz' Alıntı: hayırdır kıslar=) Genişletmek için tıkla ... boşver yok birşey 🙂
vatoz Aktif Üye Üye 27 Nisan 2010 #13.995 archimim' Alıntı: selen = sonsuzhayal Genişletmek için tıkla ... YOK ARTIK OKADAR YÜZSÜZ OLAMAZ DİMİ BAŞKA NİCK ALIP GELEMEZ DIMIII BEN OLSAM GELMEZDİM=):meri:
archimim' Alıntı: selen = sonsuzhayal Genişletmek için tıkla ... YOK ARTIK OKADAR YÜZSÜZ OLAMAZ DİMİ BAŞKA NİCK ALIP GELEMEZ DIMIII BEN OLSAM GELMEZDİM=):meri:
*STELLA* Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #13.996 selenn' Alıntı: ne bilim çalışmadığım için uyumayı çok seviyorum diyodu yaa sabah yazmıştı sen kaçırdınmı orayı:meri: Genişletmek için tıkla ... belli sen kaçırmamışsın selenn yada asıl adın nikin neyse sen ne ayaksın hem kk hem burayamı takılıyorsun bi anlatsanda kendini bizde bilsek,
selenn' Alıntı: ne bilim çalışmadığım için uyumayı çok seviyorum diyodu yaa sabah yazmıştı sen kaçırdınmı orayı:meri: Genişletmek için tıkla ... belli sen kaçırmamışsın selenn yada asıl adın nikin neyse sen ne ayaksın hem kk hem burayamı takılıyorsun bi anlatsanda kendini bizde bilsek,
asneba Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #13.998 selennnnnnnnnnn.Kız dokundumu sana allurenin uyuduğu.Onu biz gönderdik.Bizim yerimizede uyusun diye
ozbek83 Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #13.999 sonsuzhayal şu kkdaki soru soranmı🙂 ikinci hamileliği olan anne olduğu halde bazı seyleri bilmiyor ama kim uyuyo kim uyumuyor takip ediyor demekki ,
sonsuzhayal şu kkdaki soru soranmı🙂 ikinci hamileliği olan anne olduğu halde bazı seyleri bilmiyor ama kim uyuyo kim uyumuyor takip ediyor demekki ,
etimelo Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #14.000 asneba' Alıntı: stella şeker benımde aynı.ama kociş bıde tul almış.yapsammı yapmasammı kararsız kaldım.sade şeklıde çok guzel.Benımde şekr sepetı kaldı.norlmal tulu bı sepet alcam artık.onun değişiğini bursada gormedım zaten.biveronlarada bursada 1,75 en ucuz 1,10 kuruş dıyolar.Bıde bıberonların içini nasıl temızlıcez silcezmi kızlar.nasıl temizlicez şeker koymadan önce Genişletmek için tıkla ... ben de ıslak mendille iç dış silerim diye düşündüm selenn' Alıntı: kız stella yine yatıyomu allure uyuz uyuz Genişletmek için tıkla ... allure neden yatıyor ki? nerde dedi bunu?
asneba' Alıntı: stella şeker benımde aynı.ama kociş bıde tul almış.yapsammı yapmasammı kararsız kaldım.sade şeklıde çok guzel.Benımde şekr sepetı kaldı.norlmal tulu bı sepet alcam artık.onun değişiğini bursada gormedım zaten.biveronlarada bursada 1,75 en ucuz 1,10 kuruş dıyolar.Bıde bıberonların içini nasıl temızlıcez silcezmi kızlar.nasıl temizlicez şeker koymadan önce Genişletmek için tıkla ... ben de ıslak mendille iç dış silerim diye düşündüm selenn' Alıntı: kız stella yine yatıyomu allure uyuz uyuz Genişletmek için tıkla ... allure neden yatıyor ki? nerde dedi bunu?