sevra Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #14.161 ben mevlüt okutucam ama evde diil camide okutucam o kadar insanı eve toplayamam hem ben hem bebeğim zaten direncimiz düşük olcak camidede kek meyve suyu falan dağıtırız heralde
ben mevlüt okutucam ama evde diil camide okutucam o kadar insanı eve toplayamam hem ben hem bebeğim zaten direncimiz düşük olcak camidede kek meyve suyu falan dağıtırız heralde
A archimim Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #14.162 etimelo' Alıntı: aaaaaa bardaklar mı kiloyla satılıyordu? Genişletmek için tıkla ... lohusa bardaklarını görünce şerbet aklına gelmiş. satılan şeker bardak değil
etimelo' Alıntı: aaaaaa bardaklar mı kiloyla satılıyordu? Genişletmek için tıkla ... lohusa bardaklarını görünce şerbet aklına gelmiş. satılan şeker bardak değil
ozbek83 Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #14.164 ama benim genel düşüncem eve gemiş olsuna glenlere olcak birde kayın valideme tırtıl kurabiye yaptırcam yanında ikram için
ama benim genel düşüncem eve gemiş olsuna glenlere olcak birde kayın valideme tırtıl kurabiye yaptırcam yanında ikram için
ekobero Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #14.165 ay neyse kızlar işlerimi toparlıyım biraz ev kalk gidelim diyo bende bugün bilgisayar başında lak lak ediyom hadi dikkat edin kendinize
ay neyse kızlar işlerimi toparlıyım biraz ev kalk gidelim diyo bende bugün bilgisayar başında lak lak ediyom hadi dikkat edin kendinize
vatoz Aktif Üye Üye 27 Nisan 2010 #14.166 asfada' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... :meri::meri😱rtim anlat bakalım gülmeee
A archimim Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #14.167 bal kavanozu' Alıntı: bu nasıl kızlar Genişletmek için tıkla ... çok güzel bunlar .
ekobero Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #14.168 bal kavanozu' Alıntı: bu nasıl kızlar Genişletmek için tıkla ... çok güzeller tanesi kaça bunların
sevra Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #14.169 ekobero' Alıntı: bişey yok kız parti var sadece kimseye katıldıgımız yok yerimizde duruyoz Genişletmek için tıkla ... anacım ne bilim birileri gelmiş kına yakmış bişiler olmuş olurmuş böle şeyler falan bi haraketlilk sözkonusu o taraflarda emmeeeee anamadım
ekobero' Alıntı: bişey yok kız parti var sadece kimseye katıldıgımız yok yerimizde duruyoz Genişletmek için tıkla ... anacım ne bilim birileri gelmiş kına yakmış bişiler olmuş olurmuş böle şeyler falan bi haraketlilk sözkonusu o taraflarda emmeeeee anamadım
arceya Yeni Üye Üye 27 Nisan 2010 #14.170 ekobero' Alıntı: bişey yok kız parti var sadece kimseye katıldıgımız yok yerimizde duruyoz Genişletmek için tıkla ...
ekobero' Alıntı: bişey yok kız parti var sadece kimseye katıldıgımız yok yerimizde duruyoz Genişletmek için tıkla ...