ben de sezeryan olursam epidural istiyorum.. eğer sezeryan olursan 38. haftada alırız bebeği dedi dr. 3-4 haziran gibi doğacak o zaman yağmurum... 5,5 haftamız fln kaldı
Dae maaşallah Tuğberke kocaman olmuş. Benim doktorumda 38 de alttan muayne edeceğini söyledi bakalım tırsıyorum azıcık. Ayy artık iyice yaklaştı bizimkiler önümüzdeki hafta itibariyle doğarsa prametüre bile sayılmayacaklar bakalım hayırlısı en çok sen ben esmer arasında hanigimizinki önce gelecek onu merak ediyorum. Bu arada çatlakların artmaz umarım benim maalesef çatlamayan yerim yok diyebiliriz maalesef 🙁
valla artık heyecan dorukta bızde.
benımle beraber kocıste tırsıyo
sezeryanmı yaptırsak dıyo
kabul ettıremedı bana annemlerde kalmayı
kendıde karsıda claısıyo
hastanede uzak ya yetısmeıycegımden korkuyo heralde
evelsı gunde
arkadasının esı dogum yaptı
arkadasını aradı aynı gun tebrık etmek ıcın
adamın sesı mutlu gelmıyodu
yorulmus sasırmıs onunda sesını ole duyunca panıkledı ıyıce
onlarla aramızda 12 gun vardı 22 mayıstı normalde dogumu sancısı cıkıyodu almıslar hemen medıcal parkta.
bızımkıde benden panık oldu
ben de sezeryan olursam epidural istiyorum.. eğer sezeryan olursan 38. haftada alırız bebeği dedi dr. 3-4 haziran gibi doğacak o zaman yağmurum... 5,5 haftamız fln kaldı