Hımm balayımı dediniz.. Biz de balayına Antalya Silent Beach a gittik, fiyatı çok uygundu ama biz kasımda evlendiğimizden aralıkta bayram tatilinde gittik.. O yüzden ucuzdu sanırım..haha
kızlar ben bundan sonraki tatilimi yani 2011 deki bodrumda yapmak istiyorum biz normalde pek otelde kalmayız hep çevreyi dolaşırız ama bu sefer bebek olacağından güzel kumsalı olan (iskele olmayacak) hizmeti iyi olan bir otel istiyoruz, arceya sizinkinin güzel kumsalı varmıydı, aklımda bulunsun
Bende tatail istiyorum geçen yıl yapamadık adam gibi biri tatil 🙁 eşimin kardeşi askere gidecek diye adanada o sıcaklarda geçirdik tabi ben sinir küpü . Bu yılda şimdiden kasımda bayramda adanaya gideriz diyorlar ben hiç istemiyorum küçücük çocukla kış günü adanada evlerde kalorifer yok her oda kendi çapında ısıtılıyor. Bakalım nasıl çözeceğim bu sorunu
Hımm balayımı dediniz.. Biz de balayına Antalya Silent Beach a gittik, fiyatı çok uygundu ama biz kasımda evlendiğimizden aralıkta bayram tatilinde gittik.. O yüzden ucuzdu sanırım..haha
ya benim kayınvalidem daha hiç bişey almadı sizi okudukça sinir küpü oluyorum acaba gerçekten vurdumduymazlığamı vuruyo hiç gidesm gelmiyo bu yüzden oraya ancak uzaktan sevmeyi bilirler