2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben de sezeryan olursam epidural istiyorum..
eğer sezeryan olursan 38. haftada alırız bebeği dedi dr.
3-4 haziran gibi doğacak o zaman yağmurum...
5,5 haftamız fln kaldı
ben de epidural istiyorum aslında ama dr.la birkonuşmak lazımmümkün mü diye.. en güzeli olur canım..benim de sezeryan olacağı kesinleşirce 16 haziran..ne kadar az kaldı kızlar değil mi yahuu..
bu arada pattadanak daldım kusura bakmayın hepinize GÜNAYDIN 🙂

bide ben daha önce elime şişe girdiğinde :çitos: daha doğrusu şişenin üstüne düştüğümde :çitos:
lokal anesteziyle 3.5 saat tendonlarım fln dikildi mikrocerrahi ameliyatı oldum elimden..
o nedenle korkmuyom ameliyathane ortamlarından :çitos:

örtü kapatıyorlar önüne ya birşey görmüyorsun..
benim epidural istememin sebebi hem anestezinin sersemliğini yaşamamak hem de bebeğimi ilk olarak görebilmek ve kucaklayabilmek..
bende bendeee

normal olursa epıdural olmadan dogurcam
bagıra cagıra
ama sezeryna olursa ılk ben gorup kucaklamak ıcın epıdural ıstyıyorum
bu kadarıda hakkım ama dımı
yoksa catlarım

eveeet bizimkide 1 haziran salı günü geliyor bir terslik olmazsa, yani tam 33 günümüz kaldı.
bu arada ben kesin çatlarım diyordum ama hala tık yok bende. doğurduktan sonra ortaya çıkıyor olabilir mi acaba?
benim de 48 günüm kalmış simdi saydım da bende de hiç çatlak yok maşallah diyeyim karnımı gören süper masallah diyor pürüz bile yok bakalım doğumdan sonra içi boşalınca neye benzicek görücez hehehe 🙂 aman umrumda bile değil.bebeğim sağlıklı olsun sağlıkla dünyaya getireyim de

arkadasımın göbegı marul gıbı burusmus zayıfladı aam ooo göbek bozuldu bırkere

aynen 1 gunde gordum canım bende.şok oldum nezaman oluyo anlamıyosun bıle.şok oldum cidden.kırmızı kırmızı.Hiç olmıcak sanıyo ınsan ama bırden çıkıverıyo.kısmet işi bunlar:meri:

ay bend ecok ozluyorummm
sımdı bır hafta nası gecıcıek

aman yiurum dıkkat et maazallah neler olabılerdı :çitos:
hıc soleme catlagım yok dıye
benımkıler bır gecede üredi..
dilini ısır