celinee Yeni Üye Üye 28 Nisan 2010 #14.471 leach' Alıntı: nooldu niye sustu herkes? Genişletmek için tıkla ... ben de tam onu yazıyordum... Uyudu mu herkes diye.. ha
leach' Alıntı: nooldu niye sustu herkes? Genişletmek için tıkla ... ben de tam onu yazıyordum... Uyudu mu herkes diye.. ha
A archimim Yeni Üye Üye 28 Nisan 2010 #14.473 leach' Alıntı: nooldu niye sustu herkes? Genişletmek için tıkla ... suskunluğum asaletimdendir :meri: herkese günaydın dicem ama öğlen olmuş. işler çok malesef. rüyamda bile proje görüyorum. şunları toparlayayım bari.
leach' Alıntı: nooldu niye sustu herkes? Genişletmek için tıkla ... suskunluğum asaletimdendir :meri: herkese günaydın dicem ama öğlen olmuş. işler çok malesef. rüyamda bile proje görüyorum. şunları toparlayayım bari.
minerva Hamiş Melek 28 Nisan 2010 #14.477 Selam kizlar ben bi ugrayayim dedim..umarim hepiniz iyisinizdir.
celinee Yeni Üye Üye 28 Nisan 2010 #14.478 Öğleden sonra da ben yoğun olacağım kızlar.. İş devredeceğim.. malum bu haftadan sonra 2 hafta kalıyoo... Ay başı zaten yoğun geçer...
Öğleden sonra da ben yoğun olacağım kızlar.. İş devredeceğim.. malum bu haftadan sonra 2 hafta kalıyoo... Ay başı zaten yoğun geçer...
asneba Yeni Üye Üye 28 Nisan 2010 #14.479 minerva' Alıntı: Selam kizlar ben bi ugrayayim dedim..umarim hepiniz iyisinizdir. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin canım.
minerva' Alıntı: Selam kizlar ben bi ugrayayim dedim..umarim hepiniz iyisinizdir. Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin canım.
asneba Yeni Üye Üye 28 Nisan 2010 #14.480 celinee' Alıntı: Öğleden sonra da ben yoğun olacağım kızlar.. İş devredeceğim.. malum bu haftadan sonra 2 hafta kalıyoo... Ay başı zaten yoğun geçer... Genişletmek için tıkla ... hadi kolay gelsin celinee.benım devretcek adam bıle yok alınmadı.Ne olcak bılemıyorum 2 ay sonra donıcem dıye bakılıyo ya.Son 2 rapor var elımde.Bi versem onları rahatlıcam...
celinee' Alıntı: Öğleden sonra da ben yoğun olacağım kızlar.. İş devredeceğim.. malum bu haftadan sonra 2 hafta kalıyoo... Ay başı zaten yoğun geçer... Genişletmek için tıkla ... hadi kolay gelsin celinee.benım devretcek adam bıle yok alınmadı.Ne olcak bılemıyorum 2 ay sonra donıcem dıye bakılıyo ya.Son 2 rapor var elımde.Bi versem onları rahatlıcam...