nan mexeeeeeee 😛iha: 😛iha: bu yaz yani geçtiğimiz yaz belekte gittiğimiz yer orası işteee.. :laugh: :laugh: yuh diyorum.. kaplumbagalar fln var dediler hatta göremedik biz 😛iha:
😛iha:😛iha:😛iha:😛iha: bende sonradan öğrendim bizim arkadaşlardanda çok giden olmuş baya popiler bir yer sanırsam ama çocuklu aileler için özellikle çok güzel vogayelarda öle
walla balayı olunca biz pek kaplumbağalarla ilgilenmedik 🙂
evt ama simdi oteli satmışlar bir daha beleş tatil yapamıcaz arciiii bu arada yeliz yeşilmen de kızının ismini asya koyacakmış adaş olacak kızlarınız asya tuana koyuyormuş kızının adını 26 haftada 10 kg almıs
hoşbuldum yıurumj kızlar bişi sorcam acil cevap bebiş battaniyeleri varya iki seçenek var önümde biri yatak boyu biri normal boyut hankisini aldıriiimm büyük olan pek güzel ama kullanırken sarkarmı bebişi sardıktan sonra diyorum napsamkine
bi sürü cici almış battaniyeler kendi ördükleride var baya baya ama bebek arabası ve 5 li set anakucağı uyku seti falan burda beğenmedim ay sonu kemeraltına cıkcaz ordan şeettircem :laugh:
nan mexeeeeeee 😛iha: 😛iha: bu yaz yani geçtiğimiz yaz belekte gittiğimiz yer orası işteee.. :laugh: :laugh: yuh diyorum.. kaplumbagalar fln var dediler hatta göremedik biz 😛iha:
bi sürü cici almış battaniyeler kendi ördükleride var baya baya ama bebek arabası ve 5 li set anakucağı uyku seti falan burda beğenmedim ay sonu kemeraltına cıkcaz ordan şeettircem :laugh:
maşallah canım çok güzel bizde birşey yok daha 🙂 kimseden hediye mediye birde daha erken diyorlar hala 🙂 nerdeyse çocuk doğacak erkenmiş ...allahtan kendi aldıklarımız var
😛iha:😛iha:😛iha:😛iha: bende sonradan öğrendim bizim arkadaşlardanda çok giden olmuş baya popiler bir yer sanırsam ama çocuklu aileler için özellikle çok güzel vogayelarda öle
walla balayı olunca biz pek kaplumbağalarla ilgilenmedik 🙂
ay evet bebekli aile çook vardı.. genelde ingilizler fln vardı rus da yoktu pek.. nezih te bir yer. bide değişik restorantları var ya yunan restoranı balık türk mutfagı bilmemne.. açık büfenin dışında 3 gece oralarda yimiştik.. ayy çok göseldi beee.. geçen sene 14 haziranda gitmiştik çok iyi hatırlıyom ahh ahh