ben de alacağım bakıcıya diyeceğim valla, toz al, ortalığı topla, lavaboları klozeti temizle bir de ütü yap..yine büyük temizliğe alırım kadınımı ama..
750-1000 Tl arası ankara piyasası...
canım bence sınavlara mutlaka gir.bak benden sana tavsiye sizin orda ilkumut varsa ordan git hangi derslerse o derslerin duvar testlerini al son 5 yılın cıkmıs soruları var o kitaplarda.pahalı da değil.ordan sadece soru çöz.inanki en az 50-60 alırsın bu sayede e ztn 28 için 59,37 için 55 alman lazım diğeri de 50 alsan geçersin inanki cok zor bişey değil.gözünde büyütme hiç.verdiğin harc parasına yazık ver kurtul insallah bu sene
bu yazılan paralar izmir için çok yuksek paralar ama izmşrde maaşlar duşuk yaşama koşulları da duşuk, burda maaşlar yuksek yaşama şartları da yuksek yanı aslında aynı kapıya çıkıyor hep
kızlar ilk sayfa tablomuzu eklicem ama şimdlik burda html tablo eklenemiyor,
onun yerine resim şeklinde eklicem, o yüzden sat ve muhtemel doğum tarihlerinizi, bebiklerin cinsiyetlerini ve isimlerini bana özelden atar mısınız?
kızlar ilk sayfa tablomuzu eklicem ama şimdlik burda html tablo eklenemiyor, onun yerine resim şeklinde eklicem, o yüzden sat ve muhtemel doğum tarihlerinizi, bebiklerin cinsiyetlerini ve isimlerini bana özelden atar mısınız?
ayy kızlar dün kaynanamlar gidiyor diye yanlarına gittik ya. görümcem diyor ki gitmeyin ben korkuyorum akşamları ya eve hırsız girse yanlızım. kaynanamlar ne dese beğenirsiniz. git abinlerde kal korkmazsın.
allahım delirecektim o an. bir de o yanıma gelip kalırsa ona mı bakacağım. kendisi kızına bakmıyor benim üstüme atıyor delirecemmmm