2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla yeğenim ilk doğduğunda bakıcı bulamamışlardı 15 gün kadar ben kalmıştım yanlarında. bebek zaten sürekli uyuyor,canım sıkılırdı evde bütün gün yemek ve ütü yapardım, yengeciiim işten yorgun geliyor diye.
belki seninkide insafa gelir senin bu halini görünce

eşim zaten sazan gibi atlasaydı onu evde paralayacaktım ama sesini çıkarmadı. ama iş ciddiye binerse valizini toplayıp anasının evine göndericem. görümcem çalışıyor ama çok tembeldir. içtiği suyu bile kaldırmaz

evet şimdi krize güvendi herkes iyice sömürüp duruyor. geçen patron geldi diyorki akşam 6 da ne diye çıkıyorsunuz yaz geldi hava aydınlık. ulen maden öyle kışında 4 de çıkalım. hava erkenden kararıyor.

aynen katılıyorum. bir de benim işim biraz spesifik bir iş, bir kez piyasadan uzaklaşırsam bir daha iş bulamam diye korkuyorum...

aynen öyle.

herşeyı derler.Beklerım.gözüm korktu benım artık.ben gıdıp mılletın yemekten sonra ocaklarına kadar sılıyodum ılk zamanlar.Kimsenin gıkı çıkmıyodu.baktım bana gelınce kımse yapmıyo.gözum acıldı bende yapmamaya başladım.bu sefer kotu oldular benle.demek böyle oluyomuş dedım bende.erkekler anlamıyo laftan.sen yardım ettıkçe gurur duyuyolar aklınca ama sana yapılmadığı zaman gozlerı gormuyo.ezdırmıcen kendını bu devırde.annemın evınde iş yapmadımda.gittiğim ortamlarda iş yaptım yardım olsun diye.o yuzden gelsın kalsın derlerse hiç şaşmam yani.dişini göstercen azıcık yoksa kımse acımıyo elin kızısın sonuçta onlar için.

yok bee hem çalışıyor hem de tembel.geçen sene evdeydi gene işten geldim yemeğini yaptım hergün. bana mı acıyıp iş yapacak 🙂

yok bee hem çalışıyor hem de tembel.geçen sene evdeydi gene işten geldim yemeğini yaptım hergün. bana mı acıyıp iş yapacak 🙂

ben abimlerde kalıyordum bekarken ara sıra cok iyi anlaşırdık biz aslında abimin eşi ile yani idare edilmeyecek biri değil ama herkes icin gecerli değil tabi beni sevdiğinden o sekildeydi 🙂🙂 yoksa misafir falan sevmez istemez.neyse onlarda kaldığımda o işe giderdi.ben gec kalktığımdan gitmezdim onla..kalkar evi süpürür siler toplar yemek yapar aksamüstü canım isterse giderdim yanına bir de orda yardım ederdim kıza kendi şirketi var demiştim ya en azından ofiste telefonlara bakar elimden geleni yapardım falan.ay ne salakmışım ya da cok mu iyiymişim 🙂