ben geçen gün kozyatağındaki mothercare ye gitmiştik eşimle orda bi anne kanguruda bebek kucağında ama görseniz daha 40 ı yeni çıkmış bence elinde sigara içiyo bebekde kucağında kadında bakımlı hoş bi kadın ay nasıl sinirlendm eşime gösteriyorm minicik ciğerlerine sigara dumanı gidiyo dedm ne biçim insanlar var ya
Vallaha arasam bulamazdim ha, istenmeyen ot dibinde bitermis ya haha.
Evet belli etmedim ona tabiki ama bende cok mutlu oldum bu durumdan.
En azindan sozlerim, kizina zarar verecegi konusu onu etkilemis.
ben geçen gün kozyatağındaki mothercare ye gitmiştik eşimle orda bi anne kanguruda bebek kucağında ama görseniz daha 40 ı yeni çıkmış bence elinde sigara içiyo bebekde kucağında kadında bakımlı hoş bi kadın ay nasıl sinirlendm eşime gösteriyorm minicik ciğerlerine sigara dumanı gidiyo dedm ne biçim insanlar var ya
Evet bende gecen gun oyle bir bayan gorunce cok sinirlendim cunku tibbin kanitlanmis birsey, icenin yaninda duran kisi icenden daha cok zarar goruyormus. Esim evde icmiyordu bu ikinci basladiginda ama ben yine de abarttim uzerinden de kokusu gelir cigerlerine isler kirletir felan diye cunku ilk yeni basladiginda gunde 1 tane iciyorum diyordu kizdigimda, sonra 4 gunde 1 paket oldu sonra 3 gunde bir paket sonra 2 gunde bir derken bu gidisle yakinda evde de icer demi.
ya benım gidişatım calıscaagımı gosterıyor mecbur kullanırım aslnda ozmn ama alma dıyenlerde olyr acele etme falan sonra alırsın dıyorlar sonr aonlamı ugrscm bıde ovar
Canim calismayacaksan simdilik alma bende almadim, eger gerek olursa cikar alirsin.
Sonucta dag basinda yasamiyoruz, hemen gidip alinir inetten siparis versen bile cogu zaman ertesi gun evine geliyor.
Cunku belki lazim olmayabilir de ozaman da parasina yazik onun yerine baska bir ihtiyac alirsin.