2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

peki fazla sütü olmuyomu yani onu sağmak gerekmiyomu

Pastanizi da aldiniz mi hehe.

Bari diger hazirliklari da siz yapin. Allahim yaa ne alemler insan hazirlik yapar pasta vs alir da oyle cagirir demi.

Olmuyormus canim sutu normalmis, kizi da guzel emiyormus.
Yani kizin duzenli emerse calismadigin surece gerek yok dedi bana.
Sen bilirsin canim tabiki ama hadi lazim olmazsa diye dusundum bende.
Lazim olucak olursa da nasil olsa alinir.

haklısın ben bunu biraz askıya alıyım o halde ama hastanede kiralanıyomu gerçekten öyle olursa eğer alırım ya istemem başkasınınkini

haklısın ben bunu biraz askıya alıyım o halde ama hastanede kiralanıyomu gerçekten öyle olursa eğer alırım ya istemem başkasınınkini

hastanede kiralanmıyor hastane veriyor bir problem olursa yani ayrıca kira parası vermiyorsun ayrıca hastanedekiler bizim aldıklarımız gibi değil daha kuvvetliymiş zaten eğer problem olursa ilk etapta hastanedekini kullanmak gerekiyormuş. ayrıca bu aletler steril ediliyor hastanede sürekli ne diye başkasının şeyi deyip duruyosunuz anlamadım. bende almadım arkadaşım verdi pompamı o kullanmıştı hep parçasını kaynatmış bana hediye etti nevarki bunda

Sen bilirsin canim ben simdilik almamaya karar verdim, lazim olunca alirim insAllah.
O konferanstaki doktorun dedigi gibi bos emzirince sutun gelirmis zamanla.
Ilk gun de ac kalmazmis ki, herhangi biri o gun bile olsa gidip yine de alamaz mi ki,
sizin oralar magaza yakinligi felan acisindan nasil bilemiyorum
ama burda kolaylikla alinir diye dusunuyorum.