2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bende geçen hafta capitolde M&S de eşimle annemin alışverişlerinin bitmesini bekliyordum oturmuştum bi tabureye bi teyze geldi ah kızım son ayınmı dedi evet teyze hemen hemen dedim kaç kilo aldın dedi 13 dedim aa nekadar iyi çok almamışsın maaşallah dedi bende dedim ben şişman hamile kaldım zaten çok bile aldım dedim olsun kızım bozma moralini kilo dediğin verilir bebişin iyi olsun dedi sevdi beni bol bol yürü kızım doğumun kolaylaşır dedi maaşallah diye diye gitti yanında bi teyze daha vardı oda diyorki onında kızı yeni doğurdu ondan merak etmiştir seni yanlış anlama diyor yok dedim niye yanlış anlayayım çok sevimli bi eyzeydi zaten ama bazı tipler var resmen gıcık ediyorlar adamı

bana oyle ınsancıl teyzeler hıç denk gelmedı yawrım, hep arkamdan önumden vahh vahh yazık ALLAH kurtarsın pek şişmiş gıbı laflar duyuyorum. kendımı yaratık gıbı hıssedıyorum

elbette gerekirse hastaneninkini kullanırım ama lazımsa zaten kendimin olmasını isterim gerçekten gerekli bişeyse alıcam zaten buna karar veremedim sadece
Valla benim çalışan çalışmayan tüm arkadaşlarım kullandı. Çünkü dışarda işin falan olursa muhakkak önceden sağılmış süt bırakman gerekiyor eve . Fazla geldiği zaman yada bebek uykucuysa ve çok az emiyorsa fazla sütü sağmak gerekyormuş. Düşün 30 yaşındayım annem bile kullanmak zorunda kalmış 30 sene evvel çünkü ben az emiyormuşum hemen uyuyormuşum anneminde sütü fazlaymış az kalsın süt kesilip peynirleşecekmiş memesinde ateşi çıkmış babam o zaman zar zor bulmuş biryerden ama tabi bu ozamanın şartları. Önceden alma istersen sonra ihtiyacına göre karar verirsin.Bide böyle şeyleri elden ele yapmak iyi bişey belki etrafında birilerinde vardır bi araştır istersen

gülkurusu ne zamn gorsem bunalımsın
bu kadar cok takma mılletı ya bırak ne hallerı varsa gorsunler

bende herkes gıbı dertlerımı paylaşıyorum aslında daecım

bizimkilerde bakıp iç çekiyorlar allah kurtarsın diye. sanki idama gidiyorum. kaynanam bile diyor senin yerinde olmak istemezdim. len madem öyle 2 tane doğurmayaydın. çok iyi moral veriyorlar sağolsunlar.

moral verdıklerını sanıyorlar sanırım canım,

akşam naptın kocanı paraladınmı :meri:
ay ne güzel akşam oldu eve gidicem yemek yapıcam gerci her aksam isim bitmiyor yahu ben ne zaman dinlenicem bilmiyorum sanırım lohusa iken anca 🙂

ha ha parcaladım, bugun tamırcıler geldı hallettı işlerı, ağlamayana mama yok ne yazık kı, neyse bıttı işler dunku kavga sayesınde