2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ben alıcam sanırım ya sen şimdi peynirleşicek felan dedim tırstım aman nelere gitmediki para

selam kızlar
direk soru sorcam🙂
özge bizim hastaneye zam gelmiş ya senin hastanede ssk normal doğum ücreti ne biliyormsun

yada bana 1500 ytl yi aşmayacak önerebilcegin bir hastane varmı canım

ben alıcam sanırım ya sen şimdi peynirleşicek felan dedim tırstım aman nelere gitmediki para

yok kız tırs diye demedim benim annem inek cinsiymiş sütü çok bolmuş kuzenimi bile emzirmiş arada halamın sütü gelmediği için hep ağlıyormuş 2-3 kere falan annem emzirmiş. anneminki normal bi durum değil yani bide dediğim gibi ben uykucu bebekmişim emmiyomuşum ondan ateşi çıkmış annemin şimdiki bebekler cintoş doğuyor fıldır fıldır olur bizimkiler korma sen hem bakalım okadar sütümüz gelecekmi ki tırsma hemen

farkettim..

zaten ona bısey demedım ınsanlarla bu kadar ılgılenme olayı anlat ama sana etkısı bu derece olmasın dedım
tanımadıgın ınsanlarla bıle bu derece ılgılenırsen vay halıne

evet canım haklısın ama ınsanları tanmıyorum ama kınadıkları vahh vahh çektıklerı benım, moralımın bozulması çok normal, sızlerle paylaşıp rahatlıyorum en azından, bırbırımıze destek çıkıyoruz bır çok konuda burda ondan yazıyorum bende.

selam kızlar
direk soru sorcam🙂
özge bizim hastaneye zam gelmiş ya senin hastanede ssk normal doğum ücreti ne biliyormsun

yada bana 1500 ytl yi aşmayacak önerebilcegin bir hastane varmı canım

bizde normal doğum ssk ile 1000 tl.
sezaryen de 1900 tl.

epidural farkları 250 tl.

bebege kıyafet
anneye fön+makyaj
lohuşa şerbeti
bebeğe özel sigorta
bebeğin doğduguna dair 20 yakına sms gönderilmesi gibi hizmetlerimiz var

Evet canim bazen hic gerekmiyor ablam ilk cocugunda hic kullanmadi mesela.
Bana da diyor simdilik alma lazim olursa alirsin, dag basinda yasamiyorsun ya diye.

sen banada gıcık olmadan susayım ben en ıyısı
buraya yazmandan rahatsız oldugumu anlıyosun sanırım kı yanlıs anlıyosun
hee bıde sunu solıyım
karnı bı yandan sısen penguen gıbı yuruyen bıtek sen degılsınkı