A archimim Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #14.801 gulkurusuu' Alıntı: 2. hedıye geldı bana ama aynısı geldı sana gelmedı mı yoksa yanlışlık mı yaptılar çunku ılk gönderdıklerı paketın aynısı geldı Genişletmek için tıkla ... sana yanlışlıkla geldi sanırım 🙂 ilkini bile zor gönderiyorlar 2. yi hiç göndermezler diye düşünüyorum
gulkurusuu' Alıntı: 2. hedıye geldı bana ama aynısı geldı sana gelmedı mı yoksa yanlışlık mı yaptılar çunku ılk gönderdıklerı paketın aynısı geldı Genişletmek için tıkla ... sana yanlışlıkla geldi sanırım 🙂 ilkini bile zor gönderiyorlar 2. yi hiç göndermezler diye düşünüyorum
A archimim Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #14.805 meloş eline sağlık süper olmuş uyumak istiyorum uyuyamıyorummmm
etimelo Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #14.806 archimim' Alıntı: meloş eline sağlık süper olmuş uyumak istiyorum uyuyamıyorummmm Genişletmek için tıkla ... ben senin yerine uyurum
archimim' Alıntı: meloş eline sağlık süper olmuş uyumak istiyorum uyuyamıyorummmm Genişletmek için tıkla ... ben senin yerine uyurum
etimelo Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #14.807 kızlar hakikaten de uyumaya gidiyorum çok uykum geldi sürekli bu uyku hali nolcak böyle
A archimim Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #14.809 etimelo' Alıntı: ben senin yerine uyurum Genişletmek için tıkla ... tamam taşlı yatakta yat ama yoksa sayılmaz valla nefesimi kesiyor bu kız. daha 2 ay var doğuma. şimdiden böyleysem doğuma yakın nasıl olurum bilemiyorum
etimelo' Alıntı: ben senin yerine uyurum Genişletmek için tıkla ... tamam taşlı yatakta yat ama yoksa sayılmaz valla nefesimi kesiyor bu kız. daha 2 ay var doğuma. şimdiden böyleysem doğuma yakın nasıl olurum bilemiyorum
etimelo Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #14.810 archimim' Alıntı: meloş eline sağlık süper olmuş uyumak istiyorum uyuyamıyorummmm Genişletmek için tıkla ... arceya' Alıntı: meloşşşşşşş liste çok güsel olmuş... Genişletmek için tıkla ... beğendiğinize sevindim kızlar, bu arada 2010 Haziran bebekleri geliyor topiğini de açıyorum
archimim' Alıntı: meloş eline sağlık süper olmuş uyumak istiyorum uyuyamıyorummmm Genişletmek için tıkla ... arceya' Alıntı: meloşşşşşşş liste çok güsel olmuş... Genişletmek için tıkla ... beğendiğinize sevindim kızlar, bu arada 2010 Haziran bebekleri geliyor topiğini de açıyorum