bizde herşeyi ayarlamıştık ama benim öle denizle aram iyi olmadığından bursa inegölde bi yer var adını unuttum şimdi ada gibi yapay yapmışlar dağ evi ortası göl pek hoştu oraya gidecektk beni hain herif aaaah ah işte öle her gün duşa gir çık 100 kere kasım ayında tabi hasta oldum yatak döşek bi yere gdemedik sonrada ölece kaldı yaramı deşmeyin yahu
bizde herşeyi ayarlamıştık ama benim öle denizle aram iyi olmadığından bursa inegölde bi yer var adını unuttum şimdi ada gibi yapay yapmışlar dağ evi ortası göl pek hoştu oraya gidecektk beni hain herif aaaah ah işte öle her gün duşa gir çık 100 kere kasım ayında tabi hasta oldum yatak döşek bi yere gdemedik sonrada ölece kaldı yaramı deşmeyin yahu
zaten en fazla 10 dk yüzdüm
akçay değil antartika mübarek heryerim morardı soğuktan
bir de kaynanamlar demez mi ne biçim gençsiniz neresi soğuk kaplıca suyu gibi diye:laugh:
kadın menapozda olunca sular sıcak geliyor
zaten en fazla 10 dk yüzdüm akçay değil antartika mübarek heryerim morardı soğuktan bir de kaynanamlar demez mi ne biçim gençsiniz neresi soğuk kaplıca suyu gibi diye:laugh: kadın menapozda olunca sular sıcak geliyor
amanın bende alıyım o penye battaniyelerden bendede bi tane var daha bide bunu alınca pike almaya gerek kalmaz herhalde dimi? pike takımı alsam ancak seneye kullanırım diye düşünüyorum ay ben haftasonu yine bi eminönü yapıyım ama cteside yağış varmış yaa