celinee Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #14.921 sista' Alıntı: bende Handenin tüm kıyafetlerinin etiketlerini söktüm dünde bir kısmı bitti neyseki şimdi yıkanmayı bekliyolar benimkilerde Genişletmek için tıkla ... Ya ben daha etiket bile sökmedim... Zaten az bişi var.. Çoğu etiketsiz...Onları da izne çıkınca artık anneme ya da kaynanama yaptırırım..
sista' Alıntı: bende Handenin tüm kıyafetlerinin etiketlerini söktüm dünde bir kısmı bitti neyseki şimdi yıkanmayı bekliyolar benimkilerde Genişletmek için tıkla ... Ya ben daha etiket bile sökmedim... Zaten az bişi var.. Çoğu etiketsiz...Onları da izne çıkınca artık anneme ya da kaynanama yaptırırım..
vatoz Aktif Üye Üye 29 Nisan 2010 #14.922 sista' Alıntı: hoşgeldin donörüm yiurum neyin var noldu ömürtümü üzmeyin nan Genişletmek için tıkla ... saol cnm aman yaa işte gorumcemın halt yemelerı abısının duyması vs vs =) mrk etme bizim oglan heyecanı sevıyor cocuk kıpr kıprdı aksam buolylr olurkenn biz oglumla seviştik onlar tartısırken allhtn o vardıda dıkkatımı ona verdımm
sista' Alıntı: hoşgeldin donörüm yiurum neyin var noldu ömürtümü üzmeyin nan Genişletmek için tıkla ... saol cnm aman yaa işte gorumcemın halt yemelerı abısının duyması vs vs =) mrk etme bizim oglan heyecanı sevıyor cocuk kıpr kıprdı aksam buolylr olurkenn biz oglumla seviştik onlar tartısırken allhtn o vardıda dıkkatımı ona verdımm
vatoz Aktif Üye Üye 29 Nisan 2010 #14.924 arceya' Alıntı: ömürtüm derken :çitos: Genişletmek için tıkla ... :meri::meri:
ozbek83 Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #14.925 ben yıkama ve ütüleme işlerinide bitirdim sadece cantamız hazırlancak bu arada hastanede yanınızda kim kalacak ben eşim kalsın istiyorum o yüzden onada aynı kendim gibi hazırlık yaptım
ben yıkama ve ütüleme işlerinide bitirdim sadece cantamız hazırlancak bu arada hastanede yanınızda kim kalacak ben eşim kalsın istiyorum o yüzden onada aynı kendim gibi hazırlık yaptım
bal kavanozu Hamiş Melek 29 Nisan 2010 #14.926 zynpmrt başınız sağolsun meloş liste nerde ya ben göremedim
vatoz Aktif Üye Üye 29 Nisan 2010 #14.927 asfada' Alıntı: gü nay dın kız lar Genişletmek için tıkla ... ortim benm gunaydın daha hala ne bır makına bulduk nede ortak=) farkındamısnnn
asfada' Alıntı: gü nay dın kız lar Genişletmek için tıkla ... ortim benm gunaydın daha hala ne bır makına bulduk nede ortak=) farkındamısnnn
bal kavanozu Hamiş Melek 29 Nisan 2010 #14.928 ozbek83' Alıntı: ben yıkama ve ütüleme işlerinide bitirdim sadece cantamız hazırlancak bu arada hastanede yanınızda kim kalacak ben eşim kalsın istiyorum o yüzden onada aynı kendim gibi hazırlık yaptım Genişletmek için tıkla ... benimde eşim kalıcak
ozbek83' Alıntı: ben yıkama ve ütüleme işlerinide bitirdim sadece cantamız hazırlancak bu arada hastanede yanınızda kim kalacak ben eşim kalsın istiyorum o yüzden onada aynı kendim gibi hazırlık yaptım Genişletmek için tıkla ... benimde eşim kalıcak
celinee Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #14.929 arceya' Alıntı: ben biraz fesat düşünceli oldugum için bende dötünüz aydın ı çağrıştırıyor :çitos: Genişletmek için tıkla ... İlahi arceya ya..
arceya' Alıntı: ben biraz fesat düşünceli oldugum için bende dötünüz aydın ı çağrıştırıyor :çitos: Genişletmek için tıkla ... İlahi arceya ya..
sista Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #14.930 Allure' Alıntı: Gunaydin kizlar nasilsiniz? :meri: Genişletmek için tıkla ... günaydınnn