ben eşimin kalmasını istemiyorum çünkü çocuğu bile becerip tutamaz 🙂 bir de sezaryan olursak ped falan değiştirilmesi gerek. annem kalsın isterim o yüzden.
ben eşimin kalmasını istemiyorum çünkü çocuğu bile becerip tutamaz 🙂 bir de sezaryan olursak ped falan değiştirilmesi gerek. annem kalsın isterim o yüzden.
kızlar size bir bildiğimi paylaşıyım benim bir arkadaş iki cocugunuda ilk 40 gün sadece papatya cayı demleyip onla yıkadı hem antistamik oldugu için ve bebkler sakinleşiyordu ilk zamnalar cok fazla sabun tarzı sey kullamayın bebk egzama oluyor cildi dökülüyor
hatta kendi vajinası da kaşıntı olduğu zaman bile sırıngayla içini yıkıyormuş hemen geciyormuş
valla cocuk bakımı konusunda eşim benden daha deneyimli birde aglayan cocuk eşime versinler hemen susar görümcem 40 günlük bebekle boşandığından giyeni eşimin elinde büyümüş o yüzden hiç tedirgin degilim zaten eşede bir sey kalmıyorki bebk hemşireleri sagolsun