2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
özel sigoırta neyin onayını veriyor canım???
kimin üstüne kaydetterirseniz onun ssk sından yararlanıyor

bebek doğduktan 14 gün sonra sigortalanıyor diye biliyorum ama doğru mu aklımda kalmış onu bilmiyorum. ama annesinin ssk sı yoksa babadan yararlanıyor.

yok be gidiyorlar zaten doğumda gelecek. evlenirkende annen sana çok çeyiz yapmış diye bir çöp bile getirmediler. şimdi gene annem herşeyini yaptı gene almayacaklar. bazen almamaları daha işime geliyor

Archimmm bizimkiler kardeş mi? aynısını yaşıyoruz da. haaa birde bana kullanma çocuklarına kalsın diyor 🙂 ama ben hepsini kullanıyorum wallaa annemin yaptıklarını hepsini kendi ellleriyle yaoptı nasıl kullanmam

pembik cnm çok geçmiş olsun ya
etrafındakinleri düşünme dicem ama mümkün değil demi
en azından bebişini düşün aklına geldiklerindeeeeee

Gecmis olsun canim yaa, dikkat et kendine.

aaa yok benimkiler kullanmama karşı değiller ama görümceme saklayacakmışım
hem birşey yapmıyorsun tamam anladık da annemin yaptıklarına niye göz dikiyorsun onu anlamadım
bende kızımın moklu bezlerini saklamayı düşünüyorum yıkar kullanır artık
.

kızlar hepiniz çok sağolun..
dün akşam moralim çok bozuktu ondan oldu tüm bunlar.ben bu kızı allaha havale ediyorum hamileliğimin son günlerini bana zehir ettiler daha ne diyeyim yani.allahından bulsun insallah.neyse kızlar ben de sizi germeyeyim simdik uyumaya calısayım hazır evdeyken..size iyi sohbetler..

Canım ilk doğduğu gün (haftaiçiyse) gidip kimliğini çıkartıp, SSK kaydının yapılması gerekiyor. Haftasonuysa, haftanın ilk günü bunlar yapılmalı. Bunları küvöz için sormuştum.