asfada Hamiş Melek 29 Nisan 2010 #15.061 elh' Alıntı: dün bundan yedim ve ba-yıl-dıımmmmm http://www.nefisyemektarifleri.com/seftali-kurabiye/ Genişletmek için tıkla ... HIIIMMMMMM ÇOK MU GÜSELLL
elh' Alıntı: dün bundan yedim ve ba-yıl-dıımmmmm http://www.nefisyemektarifleri.com/seftali-kurabiye/ Genişletmek için tıkla ... HIIIMMMMMM ÇOK MU GÜSELLL
elh Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #15.062 asfada' Alıntı: HIIIMMMMMM ÇOK MU GÜSELLL Genişletmek için tıkla ... felaket bişiiiii kızlar ben elifzelin perdesini halletmeye gidiyom anamnan döniciiim
asfada' Alıntı: HIIIMMMMMM ÇOK MU GÜSELLL Genişletmek için tıkla ... felaket bişiiiii kızlar ben elifzelin perdesini halletmeye gidiyom anamnan döniciiim
*STELLA* Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #15.063 bide dea da gelmek istiyordu Ali ustaya müsaitse onuda alırız buralardan
A archimim Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #15.064 *STELLA*' Alıntı: tamam o saatler uygun almayalım mı sizi nadirle buluşup mu geleceksin dediğim gibi direk geleceksen işten alalım istersen, Genişletmek için tıkla ... yok canım ben nadirle gelirim kocamı çalarlar sonra .orada buluşuruz belli bir saatte
*STELLA*' Alıntı: tamam o saatler uygun almayalım mı sizi nadirle buluşup mu geleceksin dediğim gibi direk geleceksen işten alalım istersen, Genişletmek için tıkla ... yok canım ben nadirle gelirim kocamı çalarlar sonra .orada buluşuruz belli bir saatte
arceya Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #15.067 asneba' Alıntı: bugünü saymazsak son 9 iş günü Genişletmek için tıkla ... benim de 12 :tasu:
A archimim Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #15.068 *STELLA*' Alıntı: bide dea da gelmek istiyordu Ali ustaya müsaitse onuda alırız buralardan Genişletmek için tıkla ... tamam ona da haber salalım. bu arada stella sen perde diktirecek miydin beril in odasına gebzede poly var ya spotçular çarşısı perdeler ucuzmuş ben oraya bakacağım sanırım. praktikerde bile 1,00 mt lik tüle 160 tl fiyat verdiler hemde güneşliği yok.
*STELLA*' Alıntı: bide dea da gelmek istiyordu Ali ustaya müsaitse onuda alırız buralardan Genişletmek için tıkla ... tamam ona da haber salalım. bu arada stella sen perde diktirecek miydin beril in odasına gebzede poly var ya spotçular çarşısı perdeler ucuzmuş ben oraya bakacağım sanırım. praktikerde bile 1,00 mt lik tüle 160 tl fiyat verdiler hemde güneşliği yok.
A archimim Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #15.069 asneba' Alıntı: bugünü saymazsak son 9 iş günü Genişletmek için tıkla ... arceya' Alıntı: bini de alın bakırköyden :çitos: Genişletmek için tıkla ... sen kusur kal arceya' Alıntı: benim de 12 :tasu: Genişletmek için tıkla ... ya nasıl ya siz kaçıncı haftada izne çıkıyorsunuz . ben 1 haziranda çıkacağım daha 3580 iş günüm var izne ayrılmama
asneba' Alıntı: bugünü saymazsak son 9 iş günü Genişletmek için tıkla ... arceya' Alıntı: bini de alın bakırköyden :çitos: Genişletmek için tıkla ... sen kusur kal arceya' Alıntı: benim de 12 :tasu: Genişletmek için tıkla ... ya nasıl ya siz kaçıncı haftada izne çıkıyorsunuz . ben 1 haziranda çıkacağım daha 3580 iş günüm var izne ayrılmama
arceya Yeni Üye Üye 29 Nisan 2010 #15.070 archimim' Alıntı: sen kusur kal ya niden benim neyim eksik :meri: ya nasıl ya siz kaçıncı haftada izne çıkıyorsunuz . ben 1 haziranda çıkacağım daha 3580 iş günüm var izne ayrılmama Genişletmek için tıkla ... 35de çıkacam ya ben :meri:
archimim' Alıntı: sen kusur kal ya niden benim neyim eksik :meri: ya nasıl ya siz kaçıncı haftada izne çıkıyorsunuz . ben 1 haziranda çıkacağım daha 3580 iş günüm var izne ayrılmama Genişletmek için tıkla ... 35de çıkacam ya ben :meri: