annem havuzlu handan kendinden bebek desenleri olan penye battaniye almış her bir köşesine de benim eşimin ve asya nın adını işlemiş gülmekten öldüm:laugh::laugh:
amanın bende alıyım o penye battaniyelerden bendede bi tane var daha bide bunu alınca pike almaya gerek kalmaz herhalde dimi? pike takımı alsam ancak seneye kullanırım diye düşünüyorum ay ben haftasonu yine bi eminönü yapıyım ama cteside yağış varmış yaa
ya ben bebe çeyizden 10 liraya aldım.ama aklında olsun yinede fiyat sor.adama birini sorduk 10 lira dedi.pembe ayıcıklı.sonra bide üzeri ceylanlı aplike işlemeli gördük ne biliyim o kadar fark olacağını.eve gelince faturaya bi baktım 27 lira.yani gerek yok çünkü zaten hastane çıkışının ki süslü oluyor.oyüzden düz 10luktan al 2 3 tane.yeter
Bu arada sizlere hoş geldiniz demekte belki geciktim ama, yoğunluğun gözü kör olsun mu olmasın mı bilmiyorum işte 😀 Ama hoş geldiniz🙂 Bu başlık altında ki muhabbetler şeker tadında ve ben dilerim ki muhabetiniz artsın, ağzınızda hayatınızda tatlansın Melek'lerim 🙂
Bu arada sizlere hoş geldiniz demekte belki geciktim ama, yoğunluğun gözü kör olsun mu olmasın mı bilmiyorum işte 😀 Ama hoş geldiniz🙂 Bu başlık altında ki muhabbetler şeker tadında ve ben dilerim ki muhabetiniz artsın, ağzınızda hayatınızda tatlansın Melek'lerim 🙂
ya ben bebe çeyizden 10 liraya aldım.ama aklında olsun yinede fiyat sor.adama birini sorduk 10 lira dedi.pembe ayıcıklı.sonra bide üzeri ceylanlı aplike işlemeli gördük ne biliyim o kadar fark olacağını.eve gelince faturaya bi baktım 27 lira.yani gerek yok çünkü zaten hastane çıkışının ki süslü oluyor.oyüzden düz 10luktan al 2 3 tane.yeter
evet hatta ben ikinci katta bi dükkanda sormuştum mavili desenli 10 lira demişti adam almadım salak gibi bebeçeyizden yaptım bende bütün alışverişimi ama bana detaylı olan fişden vermedi toplamının olduğu fişi verdi niye öyle olduki bende bakıyım dedim eve gelince fişe ama sadece toplamı vardı