2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bence kesınlıkle saöylenmelı kuçuk degılmiş. son görevını yapsın babasınla helalleşsın içinde kalmasın. bana söylenmese ben delırırdım, babacıgımı son kez görmemı engellemelerını ıstemezdım

bende bundan istiyodum ozamn terzıye goturup kestirirsek sorun kalmaz ozamn.3mtsi 35 tl demekki uygun.Müsait olduğunda çeker koyarsan sevınırım canım.Bursadakı koçtaştan alırım bende.puantiyeler küçükmü peki yoksa irili ufaklımı.Resımden anlayamadım.

bende akşam çok ağladım kayınvalidemlere gittik ya orda oğlum 5 dakika durmadı kıpır kıpır hep içimde gün boyuda öyleydi neyse eşim rahatsız oturduğumu görünce 9 da kalktık arabada eve giderken yeter artık diye bağırdım kendimi kaybettim sanki o an durdu bebeğimin hareketi sanki beni duydu sinirim bozuldu ağladım hıçkıra hıçkıra sonra bütün gece kıpırdamadı sonra niye kıpırdamıyo diye ağladım neyseki bugün barıştık oğluşumla nasıl böyle bişey yaptım anlamadm çok pişman oldum sonradan

İşte bende aynısını söyledim sonra annesine olan güveninide yitirir ve hiçbir söylenene inanmaz dedim üstelik babasına veda edemediği için içinde kalır kabullenemez dedim ama sonra bir iki psikolok ve pedegokla konuşmuşlar ikna olmuşlar söylemeye karar verdiler

yemegımı yaptım ütüm de bıttı çok mutluyum holeyyy, fasulye yemegı yaptım agzıma şu şarkı takıldı kurtulamıyorum, bu fasulyaaa yedı buçuk lira hem kaynasın hem oynasın... 3 saattır aynı şeyı söyluyomm 🙁

üzülme canım hormonel inan ki, bende geçenlerde sıtem etmıştım bu konuyla ılgılı, kötu annemıyım ben bıktım demıştım, şimdı bu duşunceme guluyorum. anlık esiyor geçer ınan

bu canım puantiyeleri çok hoş bir hava katmış
koçtaşın kendi sitesinde beyaz renginin resminin olması lazım
eşim ben keserim diyor astıktan sonra ip çekecekmiş ona göre aynı hizada kesecekmiş bende tamam dedim biri 1 cm kısa olsa bile kötü görünmez