Sağol canım, 13 yaşında küçük değil yani söylenmesi gerekiyor ama annesi tutturmuş sbs üstü zaten içine kapalı bi çokcuk söylemiyelim diye. anne baba ayrı olduğu için rahatca saklayabileceklerini düşünüyor dedim saklasan bile sonradan öğrenince kızmazmı bana nasıl söylemessiniz diye ayy çokda karışmak istemedim ama içim parçalandı sabahtan beri
bence kesınlıkle saöylenmelı kuçuk degılmiş. son görevını yapsın babasınla helalleşsın içinde kalmasın. bana söylenmese ben delırırdım, babacıgımı son kez görmemı engellemelerını ıstemezdım
internette bulamadım aynısı bunların fuşya rengini düşün tül üzerine yine aynı renk puantiyeli istersen bendekinin pakette hala ama paket üzerinden resmini çekip yükleyeyim
bende akşam çok ağladım kayınvalidemlere gittik ya orda oğlum 5 dakika durmadı kıpır kıpır hep içimde gün boyuda öyleydi neyse eşim rahatsız oturduğumu görünce 9 da kalktık arabada eve giderken yeter artık diye bağırdım kendimi kaybettim sanki o an durdu bebeğimin hareketi sanki beni duydu sinirim bozuldu ağladım hıçkıra hıçkıra sonra bütün gece kıpırdamadı sonra niye kıpırdamıyo diye ağladım neyseki bugün barıştık oğluşumla nasıl böyle bişey yaptım anlamadm çok pişman oldum sonradan
zeynepcim bende söylenmesi gerek diye biliyorum. cenazesine katılırsa durumu kabullenmesi daha kolay olurmuş, hemde ileride annesine kızabilir neden bana söylemediniz diye.evet zor bir durum ama bence de bununla yüzleşmesi lazım.
İşte bende aynısını söyledim sonra annesine olan güveninide yitirir ve hiçbir söylenene inanmaz dedim üstelik babasına veda edemediği için içinde kalır kabullenemez dedim ama sonra bir iki psikolok ve pedegokla konuşmuşlar ikna olmuşlar söylemeye karar verdiler
yemegımı yaptım ütüm de bıttı çok mutluyum holeyyy, fasulye yemegı yaptım agzıma şu şarkı takıldı kurtulamıyorum, bu fasulyaaa yedı buçuk lira hem kaynasın hem oynasın... 3 saattır aynı şeyı söyluyomm 🙁
bende akşam çok ağladım kayınvalidemlere gittik ya orda oğlum 5 dakika durmadı kıpır kıpır hep içimde gün boyuda öyleydi neyse eşim rahatsız oturduğumu görünce 9 da kalktık arabada eve giderken yeter artık diye bağırdım kendimi kaybettim sanki o an durdu bebeğimin hareketi sanki beni duydu sinirim bozuldu ağladım hıçkıra hıçkıra sonra bütün gece kıpırdamadı sonra niye kıpırdamıyo diye ağladım neyseki bugün barıştık oğluşumla nasıl böyle bişey yaptım anlamadm çok pişman oldum sonradan
bu canım puantiyeleri çok hoş bir hava katmış koçtaşın kendi sitesinde beyaz renginin resminin olması lazım eşim ben keserim diyor astıktan sonra ip çekecekmiş ona göre aynı hizada kesecekmiş bende tamam dedim biri 1 cm kısa olsa bile kötü görünmez