karşı komşum yenı dogum yaptı bugun 10.gun tam 64 tane bez harcadık dedı. ayrıca alt açma falan alma dedı, buyukler ıçın yatak koruyucu al dedı, bi pırtlatıyorlarmış duvarlara çıkıyormuş mokları. ayrıca erkek oldugu ıçın daha açar açmaz işio çok tatlı yaaa
hadi yaa ben bi paket daha alıyım o zaman 1 numaradan gerçi çokda doldurmanın anlamı yok nasılsa bez bulunmıycak bişey değil ama doğru günde 6 kere değiştrise zaten 60 tane eder
Ama etrafı benim morardı annem bazı çatlaklar doğumdan sonra kendiliğinden geçiyor dedi . Birde bende 6 ad. çatlak oldu bir gecede 🙁 akşam birşey yoktu sabah kırmızı kırmızı çıktı ortaya hem yağ kullanıyordum hemde krem 🙁 sinir oldum ama yapacak birşey yok artık doğumdan sonra lazer yaptıracam
benım gobek şuanlık dışar çıkmadı ama dümdüz oldu canım.bu arada bende alt açma almadım ve almıcam.arkadaşım ben aldım boşu boşuna orda değiştirmiyorumki dedi.bide can bebenın pratık alt acmaları var.4-5 ay once belkıde ılk onu aldım.çok rahat oluyomuş.bırtarafı pamuklu.yatağının atınada serin dıyolar hatta.beşilteki alt açma yerine başka süs yada başka bişey koyarak düzenlicem ben
kardeşim de alma abla can bebenın al dedı bende ondan alcam, bu arada kardeşim de hamıle o da 30 haftasında yıgenım daha 1.5 yaşında, 1.5 sene de dogum acısını unuttum abla dıyor, korkma dıyor ama ıkımızde gızlıden tırt atıoz çaktımıoz güyaa
[sıze=3]ama etrafı benim morardı annem bazı çatlaklar doğumdan sonra kendiliğinden geçiyor dedi . Birde bende 6 ad. çatlak oldu bir gecede 🙁 akşam birşey yoktu sabah kırmızı kırmızı çıktı ortaya hem yağ kullanıyordum hemde krem 🙁 sinir oldum ama yapacak birşey yok artık doğumdan sonra lazer yaptıracam[/sıze]
kardeşim de alma abla can bebenın al dedı bende ondan alcam, bu arada kardeşim de hamıle o da 30 haftasında yıgenım daha 1.5 yaşında, 1.5 sene de dogum acısını unuttum abla dıyor, korkma dıyor ama ıkımızde gızlıden tırt atıoz çaktımıoz güyaa
baktım o tavşanlılara .bebişin kafasını ona koyamamki ben yukse.bıde üstünde ağız burun var.rahatsız eder.canım özdılekte boğulma önleyici yastık var aldınmı bılmıyom.haberın olsun.annem en onemkı şey o onu al asıl dedı.bırak süsü diyo🙂9,5 tl mi neydi canım haberin olsun.katolog vardır belki sende.yoksa ınternetten bak