Benim 15-16 yaşlarında bir kuzenim vardı depresyon girdi bir çocuğa aşık falan oldu 45 kiloya düştü sonra 2 ayda 80 kiloya çıktı tüm kolları çatladı sonra tedavi ile kilo verdi ve kendine geldi ama kollarında ki çatlaklar kötü duruyordu sonra lazerle oraya bir tedavi yaptırdı mersinde daha sonra geçmiş diye öğrendim bende doğumdan sonra İstanbulda araştıracağım.
baktım o tavşanlılara .bebişin kafasını ona koyamamki ben yukse.bıde üstünde ağız burun var.rahatsız eder.canım özdılekte boğulma önleyici yastık var aldınmı bılmıyom.haberın olsun.annem en onemkı şey o onu al asıl dedı.bırak süsü diyo🙂9,5 tl mi neydi canım haberin olsun.katolog vardır belki sende.yoksa ınternetten bak
bana arkadaşım verdı o bogulmama mınderını bı de yan tutma mınderlerı verdı, benım annemde uyduruk şeyler dedı geçti, hey ALLAHım çok alem benım annem, ona kalsa herşey boş iş. mama, bez, burun asprıtöru, saç fırçası tırnak makası hep boş iş boş :meri:
bana arkadaşım verdı o bogulmama mınderını bı de yan tutma mınderlerı verdı, benım annemde uyduruk şeyler dedı geçti, hey allahım çok alem benım annem, ona kalsa herşey boş iş. Mama, bez, burun asprıtöru, saç fırçası tırnak makası hep boş iş boş :meri:
boşver eskıler oyle canım hep.bende yan yatma yastığını almadım ya.boğulma önleyici yastığını alcam.ama şu sırtına dayadıklarında bende kararsızım yengem küçük bi yastık dayıyodu.ne bıleyım.buyuyolar da hemencik.bakalım.yastık doldu ev emzırme yastığı şu yastığı bu yastığı.bazen sıkılıyo ınsan
[sıze=3]benim 15-16 yaşlarında bir kuzenim vardı depresyon girdi bir çocuğa aşık falan oldu 45 kiloya düştü sonra 2 ayda 80 kiloya çıktı tüm kolları çatladı sonra tedavi ile kilo verdi ve kendine geldi ama kollarında ki çatlaklar kötü duruyordu sonra lazerle oraya bir tedavi yaptırdı mersinde daha sonra geçmiş diye öğrendim bende doğumdan sonra istanbulda araştıracağım.[/sıze]
boşver eskıler oyle canım hep.bende yan yatma yastığını almadım ya.boğulma önleyici yastığını alcam.ama şu sırtına dayadıklarında bende kararsızım yengem küçük bi yastık dayıyodu.ne bıleyım.buyuyolar da hemencik.bakalım.yastık doldu ev emzırme yastığı şu yastığı bu yastığı.bazen sıkılıyo ınsan
ya evlenırken bi suru gerkesız şey aldırdılar çeyızlık dıye, yok ipek çarşaf takımları, abartılı yatak örtulerı, kahvaltı takımları ,danteller zort zurt ev çeyız dolu, şimdı aynı şey bebek eşyalarında da olsun ıstemıyorum aslında, dedıgın gıbı sonra hangı dolaba çıkçaz bu zıvırları bılmem. evde boş dolapta kalmadı
Mersinde bile varsa canım buralarda haydi haydi vardır ama annem doğumdan hemen 1 ay sonra yaptırman lazım izler yeniyken dedi. Birde ben sezeyan olacağım halde göbeğim içine girsin diye doğum sonrası korse alacağım ve annem bezle sararız diyor . Doktoruma sordum hiçbir sakıncası yok 2. gün kullanmaya başlayabilirsin dedi.
[sıze=3]mersinde bile varsa canım buralarda haydi haydi vardır ama annem doğumdan hemen 1 ay sonra yaptırman lazım izler yeniyken dedi. Birde ben sezeyan olacağım halde göbeğim içine girsin diye doğum sonrası korse alacağım ve annem bezle sararız diyor . Doktoruma sordum hiçbir sakıncası yok 2. Gün kullanmaya başlayabilirsin dedi.[/sıze]
evet haklısın o korselerden bende alcam göbeği dümdüz yapıyomuş ve bızım burda arkadaşlar soyledı yarayı fılan topladığı için korse hiç canın yanmıyomuş.herişini kendin yapabılıyomuşsun.bebeği emzirirken bıle yardıma ıhtıyac duymuyomuşsun.ben o medıkal malzeme satanlardan o korseyı edınıcem inş. Iç çamaşırı şeklınde giyiliyomuş.
evet haklısın o korselerden bende alcam göbeği dümdüz yapıyomuş ve bızım burda arkadaşlar soyledı yarayı fılan topladığı için korse hiç canın yanmıyomuş.herişini kendin yapabılıyomuşsun.bebeği emzirirken bıle yardıma ıhtıyac duymuyomuşsun.ben o medıkal malzeme satanlardan o korseyı edınıcem inş. Iç çamaşırı şeklınde giyiliyomuş.
Gülkurusu kocam emzirme sandalyesine kumaş arıyoduk fuşya rengi.onu bulmuş dün ama ne oda boşaldı ne salondakı işler bıttı.1 mayısda oda takımı gelcek guya.valla kıyamet kopcak bızım evde sanırım.🙂