2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ara ara hafif regl sancılarım var benim birkac zamandır sizde de varmı bu tip seyler?normalde olurmus herhalde dimi.acaba ne zmn ne kdr sıklıkta olursa falan dikkate almak lazım?

ara ara hafif regl sancılarım var benim birkac zamandır sizde de varmı bu tip seyler?normalde olurmus herhalde dimi.acaba ne zmn ne kdr sıklıkta olursa falan dikkate almak lazım?

off pembikim aynıyıs bugün bende sordum ya ştellaya
bak saatlerini bilem yazdım 12, 12.23, 12,57 maynak oldum iyicene
benim 1 aydır falan var cnm ama bugün çok kötüydü ağladım resmen ama normalmiş 10dk bir oldumu sorunmuş sanırım
sen yine bak yalancı doğum sancısı diye geçiyoooooo

kop kop kop :meri: olcak yawrımm sık dışını, 1000 kere söylersen olur derler
Ürün No: 3168 - Bebek Şekeri » Hoşgeldin Bebek

Kızlar bu şeker nasıl sizce eşim çok beğenmiş bunu alalım mı diyor

guzelmiş bence

Sanırım normal bugün herkes şikayetçiydii kasılmalar için yada sancı için günde 10 kez aralıklı olursa sorun olmaz demişti doktor ama daha sık olursa hemen hastaneye gel ve bana mesaj at dedi.

kızlar lazer muhabbeti gecmis sanırım.bugün hastanede bir doktor yüzündeki sivilce izleri icin hani delik delik olur ya kiminin yüzleri onlar icin yurt dısında lazer yaptırmıs ztn tr de yokmuş öyle bişey henüz arrtık ne ise tam olarak bilemedm çünkü ben o sırada benim dr.umla aralarındaki konusmaları misafir kulak olarak dinliyordum araya girerrek soru soramadım 🙂kadının yüzü resmen yanmış ama ben cidden yandı sandım.kesin iz kalacak.ay feci olmuştu kıpkırmızı bi de üstüne beyaz parlak bi ilac sürmüş aman allahım korkunç gözüküyordu felaketti..dikkat etmek lazımmış diyordu bir de dedim iş işten geçmiş artık..

Sanırım normal bugün herkes şikayetçiydii kasılmalar için yada sancı için günde 10 kez aralıklı olursa sorun olmaz demişti doktor ama daha sık olursa hemen hastaneye gel ve bana mesaj at dedi.

ben gecmisi okumadım kızlar..anladım herkeste var demek aynı şikayet normal bişey o zmn.benim cok sık değil ztn ara ara oluyor günde bikaç kez kısa sürüyor