arceya Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.331 Allure' Alıntı: Belki de cidden inmez canim bilemiyorum benimkisi de oyle cunku, Hatta ablamin ayaklari cocuktan sonra 1 beden daha buyuk oldu. Genişletmek için tıkla ... ay onu ben de duydum ya benim çevremde de var öyle ayağı büyüyen doğumdan sonra.. ay yandıık, bide eski ayakkabıları da giyemicez sonra
Allure' Alıntı: Belki de cidden inmez canim bilemiyorum benimkisi de oyle cunku, Hatta ablamin ayaklari cocuktan sonra 1 beden daha buyuk oldu. Genişletmek için tıkla ... ay onu ben de duydum ya benim çevremde de var öyle ayağı büyüyen doğumdan sonra.. ay yandıık, bide eski ayakkabıları da giyemicez sonra
Allure Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.332 arceya' Alıntı: ay onu ben de duydum ya benim çevremde de var öyle ayağı büyüyen doğumdan sonra.. ay yandıık, bide eski ayakkabıları da giyemicez sonra Genişletmek için tıkla ... InsAllah oyle olmaz butun ayakkabilar, cizmelerimiz bosa gider.
arceya' Alıntı: ay onu ben de duydum ya benim çevremde de var öyle ayağı büyüyen doğumdan sonra.. ay yandıık, bide eski ayakkabıları da giyemicez sonra Genişletmek için tıkla ... InsAllah oyle olmaz butun ayakkabilar, cizmelerimiz bosa gider.
Allure Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.334 dae' Alıntı: ösge ayakların 41 numaraydı sımdı 42 olcak haha ha Genişletmek için tıkla ... Kocayla ortak giyer ozaman artik. :meri:
dae' Alıntı: ösge ayakların 41 numaraydı sımdı 42 olcak haha ha Genişletmek için tıkla ... Kocayla ortak giyer ozaman artik. :meri:
mislina1903 Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.335 Allure' Alıntı: Caniiim cok guzel ya, gercekten cok begendim. Genişletmek için tıkla ... dae' Alıntı: mislina sekerlerın ve sepetınız cok guzelmıs maltepden ıyı fıyata almıssın gule gule kullanın.. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler kızlar evet maltepede baya uygun bulduk. Herzaman ki gibi tüm işlerimizi evimize yakın biryerlerden hallettik diyoruz :meri::meri:
Allure' Alıntı: Caniiim cok guzel ya, gercekten cok begendim. Genişletmek için tıkla ... dae' Alıntı: mislina sekerlerın ve sepetınız cok guzelmıs maltepden ıyı fıyata almıssın gule gule kullanın.. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler kızlar evet maltepede baya uygun bulduk. Herzaman ki gibi tüm işlerimizi evimize yakın biryerlerden hallettik diyoruz :meri::meri:
arceya Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.336 dae' Alıntı: ösge ayakların 41 numaraydı sımdı 42 olcak haha ha Genişletmek için tıkla ... ahahah hade nen küççük ayaklarım vardı benim bu boyla 37.5 giyiyodum ama şimdi 40 olmusumdur herhalde
dae' Alıntı: ösge ayakların 41 numaraydı sımdı 42 olcak haha ha Genişletmek için tıkla ... ahahah hade nen küççük ayaklarım vardı benim bu boyla 37.5 giyiyodum ama şimdi 40 olmusumdur herhalde
arceya Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.338 Allure' Alıntı: Kocayla ortak giyer ozaman artik. :meri: Genişletmek için tıkla ... kocam da 43 giyiyi :meri:
Allure' Alıntı: Kocayla ortak giyer ozaman artik. :meri: Genişletmek için tıkla ... kocam da 43 giyiyi :meri:
Allure Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.339 arceya' Alıntı: ahahah hade nen küççük ayaklarım vardı benim bu boyla 37.5 giyiyodum ama şimdi 40 olmusumdur herhalde Genişletmek için tıkla ... 37'i anladim da bucuk nerden cikti onu nasil degerlendiriyordun ayakkabi alirken. Bende 37 giyiniyordum, dogumdan sonra ne olucak cok merak ediyorum.
arceya' Alıntı: ahahah hade nen küççük ayaklarım vardı benim bu boyla 37.5 giyiyodum ama şimdi 40 olmusumdur herhalde Genişletmek için tıkla ... 37'i anladim da bucuk nerden cikti onu nasil degerlendiriyordun ayakkabi alirken. Bende 37 giyiniyordum, dogumdan sonra ne olucak cok merak ediyorum.