mislina1903 Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.391 Kızlar esmer ile konuşursanız geçmiş olsun dediğimizi iletirsiniz sevinirim...
pembik Hamiş Melek 30 Nisan 2010 #15.392 günaydın kızlar..esmere geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gider.kaçıncı haftada o acaba?benden baya bir öndeydi sanki öyle hatırlıyorum ama ?zaten burda benden önde olmayan birkaç kişi var 🙂
günaydın kızlar..esmere geçmiş olsun inşallah herşey yolunda gider.kaçıncı haftada o acaba?benden baya bir öndeydi sanki öyle hatırlıyorum ama ?zaten burda benden önde olmayan birkaç kişi var 🙂
Allure Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.393 lovefun' Alıntı: ayy giderseniz çok geçmiş olsun dileklerimi iletin. Umarım gerek kalmaz zamanını bekler bebişi. Genişletmek için tıkla ... Ay evet yaa benden de soyleyin, demek bu yuzden kasintilari varmis. Allahim yardimcisi olsun bebegi de hayirli zamanda gelsin insAllah.
lovefun' Alıntı: ayy giderseniz çok geçmiş olsun dileklerimi iletin. Umarım gerek kalmaz zamanını bekler bebişi. Genişletmek için tıkla ... Ay evet yaa benden de soyleyin, demek bu yuzden kasintilari varmis. Allahim yardimcisi olsun bebegi de hayirli zamanda gelsin insAllah.
Allure Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.394 mislina1903' Alıntı: kızlar Arkadaşım ve oğlu 🙂 geçen yıl oda Hazianda doğum yapmıştı . Şimdi sabahın anneler günü yarışmasına katılmışlar 🙂 SABAH Anneler Günü - Fotoğraflar YENİ ANNELER Genişletmek için tıkla ... ian Feyyaz yaziyormus, bende Lan Feyyaz okuyorum neden Lan koymuslar diyorum.
mislina1903' Alıntı: kızlar Arkadaşım ve oğlu 🙂 geçen yıl oda Hazianda doğum yapmıştı . Şimdi sabahın anneler günü yarışmasına katılmışlar 🙂 SABAH Anneler Günü - Fotoğraflar YENİ ANNELER Genişletmek için tıkla ... ian Feyyaz yaziyormus, bende Lan Feyyaz okuyorum neden Lan koymuslar diyorum.
arceya Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.395 Allure' Alıntı: ian Feyyaz yaziyormus, bende Lan Feyyaz okuyorum neden Lan koymuslar diyorum. Genişletmek için tıkla ... ay ben de öle okudum niye böle yazmış diyorum
Allure' Alıntı: ian Feyyaz yaziyormus, bende Lan Feyyaz okuyorum neden Lan koymuslar diyorum. Genişletmek için tıkla ... ay ben de öle okudum niye böle yazmış diyorum
etimelo Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.396 Allure' Alıntı: ian Feyyaz yaziyormus, bende Lan Feyyaz okuyorum neden Lan koymuslar diyorum. Genişletmek için tıkla ...
Allure' Alıntı: ian Feyyaz yaziyormus, bende Lan Feyyaz okuyorum neden Lan koymuslar diyorum. Genişletmek için tıkla ...
F f.ceylan_celik Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.397 mislina1903' Alıntı: kızlar Arkadaşım ve oğlu 🙂 geçen yıl oda Hazianda doğum yapmıştı . Şimdi sabahın anneler günü yarışmasına katılmışlar 🙂 SABAH Anneler Günü - Fotoğraflar YENİ ANNELER Genişletmek için tıkla ... verdim puanı çok şekerler maşallah Rabbim ayırmasın onları bizleride bebişlerimize kavuştursun inş.
mislina1903' Alıntı: kızlar Arkadaşım ve oğlu 🙂 geçen yıl oda Hazianda doğum yapmıştı . Şimdi sabahın anneler günü yarışmasına katılmışlar 🙂 SABAH Anneler Günü - Fotoğraflar YENİ ANNELER Genişletmek için tıkla ... verdim puanı çok şekerler maşallah Rabbim ayırmasın onları bizleride bebişlerimize kavuştursun inş.
Allure Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.398 Kizlar ben cikiyorum yoksa randevuya gec kalicam, optum hepinizi.
asneba Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.399 gunaydın annişler.Şu kaşıntı işini sorcam.belirtisi ne bütün vücutmu kaşınıyor yoksa karın bölgesimi.
gunaydın annişler.Şu kaşıntı işini sorcam.belirtisi ne bütün vücutmu kaşınıyor yoksa karın bölgesimi.
lovefun Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.400 arceya' Alıntı: lovefuunn bide geçen gün tıslaman için çok aradık seni Genişletmek için tıkla ... farkettim maillerime de bakıyorum bi yandan da
arceya' Alıntı: lovefuunn bide geçen gün tıslaman için çok aradık seni Genişletmek için tıkla ... farkettim maillerime de bakıyorum bi yandan da