2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
EVET O BAKIMDAN ZOR GERÇEKTEN.BEBİŞLERI BIRAKMAK ZOR YA.KOCALARDA BAKAMAZ.BECERİKSİZLER.EVİN İŞİNİ HALLEDEMIYOLAR,BEBİŞLERE HİÇ BAKAMAZLAR.GÜVENEMEM HİÇ.

aha
şimdi bayıltıyolar 1 saat sonra ararım diyosun
hala tel inatla elinde yani ameliyathanede bile..
tamam tamam ararız seni merak etme 🙂

EVET O BAKIMDAN ZOR GERÇEKTEN.BEBİŞLERI BIRAKMAK ZOR YA.KOCALARDA BAKAMAZ.BECERİKSİZLER.EVİN İŞİNİ HALLEDEMIYOLAR,BEBİŞLERE HİÇ BAKAMAZLAR.GÜVENEMEM HİÇ.

ayy ben ona hayatta guvenmem, kardeşim 5 aylıkken bebegınle gelmişti, ygenım her gece uyku arasında saatlerce aglıyordu o dönem kabus gıbıydı, artık 9. gece olmuştu yıne gecenın 3nde başladı kuzum ağlamaya hepımız kalktık şebeklık yapmaya, eşim kalktı şu çocuga pilav falan verın dedı mutfaga gıttı pilav ısıtmaya, uyku sersemlıgı ıle yapar o herşeyı, biz şaşırdık sonra sabah hıçbirşey hatırlamıyordu bıle, megersem uyuyormuş daha. valla ben hemen uyanmam lazım bebek uyandıgında kalkar bıde su falan içirir bişeyler yedırmeye çalışır ALLAH korusun.

AMANNNN EKSIK KALSIN SPOR FILAN ALLAH KORUSUN....DIKKAT ET GULKURUSU.EY ALLAM YA

aha
şimdi bayıltıyolar 1 saat sonra ararım diyosun
hala tel inatla elinde yani ameliyathanede bile..
tamam tamam ararız seni merak etme 🙂

tabi canım telefonsuz asla... 3G bağlantı kurarım ben doktor izin verirse.. canılı seyredersiniz hatta... Bide rahatlığa da bakar mısın.. Şu an toplantıdayım , 1 saat sonra ararım rahatlığında.