2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kızlar sizin bebişler de hıçkırıyor mu? Benimki şu anda hıçkırıyo minik kuşum. Doktorda da hıçkırık tuttu çok komikti ultrasonda

kızlar yemekımızı yedık tatlımızda yedık geldık=) buarada yıne kabak yelleri cekımını izledik biraz=)
mine intihar etmemmiş deniz kendını ucurmdan atmamıss haberınz olaa=) hoş bunlr belliydı ztndeee mine denız kenarnda bayılıyor denızde onu kucaklıyordu bir saat cektıkelrı sahne bu=) sonra foto falan ckldıler ama biz ceklmedık kendımızı agrdn sattık işimizee döndukk biara dıcektım yetr tadını kacırdınızzz bıtırın artıkkk diyeee bagırıncaktım ama erken dogurrum faaln dıye korktum=) zuhah

kızlar sizin bebişler de hıçkırıyor mu? Benimki şu anda hıçkırıyo minik kuşum. Doktorda da hıçkırık tuttu çok komikti ultrasonda

lovefun bende baştan beri sezeryan istiyorum.bu seferki gittiğimizde kesın odamızı seçip tarihi ayarlarız inş.epudral olucak zaten hangisi olursa.ondan sonra oda süslenmesi ve fotocusu o tarihe göre ayarlancak.yınede bende korkuyorum ama nasip işte.heycan yapmayızda bebişimizi ılk görebiliriz inş.