lovefun Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.621 elh' Alıntı: tıs olmuştur aniden ya da Genişletmek için tıkla ... anammmm zaten beynim döndü sabahtan beri nereyi okuyacağımı şaşırdım. Geçmişi, mailleri şu anı oku oku bitmedi valla. Kaçırmışım zatiii ekşınlarıı
elh' Alıntı: tıs olmuştur aniden ya da Genişletmek için tıkla ... anammmm zaten beynim döndü sabahtan beri nereyi okuyacağımı şaşırdım. Geçmişi, mailleri şu anı oku oku bitmedi valla. Kaçırmışım zatiii ekşınlarıı
lovefun Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.622 ozbek83' Alıntı: o hıçkırma sanki böyle ritmik kuvetli kalp atışı gibi bir seymi arada benimde oluyor oysa eger Genişletmek için tıkla ... evet evet ritmik damar atıyo gibi
ozbek83' Alıntı: o hıçkırma sanki böyle ritmik kuvetli kalp atışı gibi bir seymi arada benimde oluyor oysa eger Genişletmek için tıkla ... evet evet ritmik damar atıyo gibi
zynpmrt Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.623 lovefun' Alıntı: kızlar sizin bebişler de hıçkırıyor mu? Benimki şu anda hıçkırıyo minik kuşum. Doktorda da hıçkırık tuttu çok komikti ultrasonda Genişletmek için tıkla ... Benimkide hıçkırıyor sık sık ve baya uzun sürüyor çok üzülüyorum yazık yaa ekrandada çok komik görünüyorlar archimim' Alıntı: doktorum bana doğum şeklimi söylemiyor. son ana kadar belli olmaz dedi. ama şu an herşşey normal dedi. Genişletmek için tıkla ... Benimkide herşey normal düyor 38 de çatı muayneni yapıcam ondada bir sorun olmazsa normal doğurursun dedi bakalım hayırlısı. lovefun' Alıntı: canlı canlı kesilmeye dayanamadı zannumca bilinç açıkken :meri: Genişletmek için tıkla ... Benimde bir arkadaşım aynını yaptı daha doktor neşteri deydirmeden ben hissediyorum diye bağırmaya başlamış korkmuş tansiyonunu çıkarmış doktorda hemen genel anesteziye çevirmiş
lovefun' Alıntı: kızlar sizin bebişler de hıçkırıyor mu? Benimki şu anda hıçkırıyo minik kuşum. Doktorda da hıçkırık tuttu çok komikti ultrasonda Genişletmek için tıkla ... Benimkide hıçkırıyor sık sık ve baya uzun sürüyor çok üzülüyorum yazık yaa ekrandada çok komik görünüyorlar archimim' Alıntı: doktorum bana doğum şeklimi söylemiyor. son ana kadar belli olmaz dedi. ama şu an herşşey normal dedi. Genişletmek için tıkla ... Benimkide herşey normal düyor 38 de çatı muayneni yapıcam ondada bir sorun olmazsa normal doğurursun dedi bakalım hayırlısı. lovefun' Alıntı: canlı canlı kesilmeye dayanamadı zannumca bilinç açıkken :meri: Genişletmek için tıkla ... Benimde bir arkadaşım aynını yaptı daha doktor neşteri deydirmeden ben hissediyorum diye bağırmaya başlamış korkmuş tansiyonunu çıkarmış doktorda hemen genel anesteziye çevirmiş
mislina1903 Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.624 asfada' Alıntı: hadi cnmmm abovvvv bitmiş ne kalmışşş ama benm drum bişey demiyooo normal sezeryan konusunda inşallahhh 10unda gitcem der bişeyler harbi tırstım yaaaa Genişletmek için tıkla ... Artık bu gittiğinde belli olur canım ... Az kaldı walla bende korkar oldum
asfada' Alıntı: hadi cnmmm abovvvv bitmiş ne kalmışşş ama benm drum bişey demiyooo normal sezeryan konusunda inşallahhh 10unda gitcem der bişeyler harbi tırstım yaaaa Genişletmek için tıkla ... Artık bu gittiğinde belli olur canım ... Az kaldı walla bende korkar oldum
dae Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.625 ya bu catı muayenesı tam oarak nası bısey. dr komple elınımı sokuyomus
lovefun Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.626 vatoz' Alıntı: kızlar yemekımızı yedık tatlımızda yedık geldık=) buarada yıne kabak yelleri cekımını izledik biraz=) mine intihar etmemmiş deniz kendını ucurmdan atmamıss haberınz olaa=) hoş bunlr belliydı ztndeee mine denız kenarnda bayılıyor denızde onu kucaklıyordu bir saat cektıkelrı sahne bu=) sonra foto falan ckldıler ama biz ceklmedık kendımızı agrdn sattık işimizee döndukk biara dıcektım yetr tadını kacırdınızzz bıtırın artıkkk diyeee bagırıncaktım ama erken dogurrum faaln dıye korktum=) zuhah Genişletmek için tıkla ... haftada 1-2 de bizim burdalar. Su pastanesi bizim burda gelip geçerken bakıyorum ben de arada
vatoz' Alıntı: kızlar yemekımızı yedık tatlımızda yedık geldık=) buarada yıne kabak yelleri cekımını izledik biraz=) mine intihar etmemmiş deniz kendını ucurmdan atmamıss haberınz olaa=) hoş bunlr belliydı ztndeee mine denız kenarnda bayılıyor denızde onu kucaklıyordu bir saat cektıkelrı sahne bu=) sonra foto falan ckldıler ama biz ceklmedık kendımızı agrdn sattık işimizee döndukk biara dıcektım yetr tadını kacırdınızzz bıtırın artıkkk diyeee bagırıncaktım ama erken dogurrum faaln dıye korktum=) zuhah Genişletmek için tıkla ... haftada 1-2 de bizim burdalar. Su pastanesi bizim burda gelip geçerken bakıyorum ben de arada
mislina1903 Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.627 asneba' Alıntı: misilina canım senın doğum fotocusun adı neydı soylemişmiydin.kaçırmışım ben. Genişletmek için tıkla ... Ayşe yılmaz canım çok cici bir kız bir buluştuk anlaştık sadece doğum tarihini haber vermek kaldı geriye
asneba' Alıntı: misilina canım senın doğum fotocusun adı neydı soylemişmiydin.kaçırmışım ben. Genişletmek için tıkla ... Ayşe yılmaz canım çok cici bir kız bir buluştuk anlaştık sadece doğum tarihini haber vermek kaldı geriye
zynpmrt Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.628 dae' Alıntı: ya bu catı muayenesı tam oarak nası bısey. dr komple elınımı sokuyomus Genişletmek için tıkla ... haa sokup bebeğin kafasını okşuyor 🙂 yok artık daha neler sanırım parmakla bi kontrol yapılıyor bide bir alet yardımıyla ölçüm yapılıyormış
dae' Alıntı: ya bu catı muayenesı tam oarak nası bısey. dr komple elınımı sokuyomus Genişletmek için tıkla ... haa sokup bebeğin kafasını okşuyor 🙂 yok artık daha neler sanırım parmakla bi kontrol yapılıyor bide bir alet yardımıyla ölçüm yapılıyormış
etimelo Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.629 lovefun' Alıntı: kızlar sizin bebişler de hıçkırıyor mu? Benimki şu anda hıçkırıyo minik kuşum. Doktorda da hıçkırık tuttu çok komikti ultrasonda Genişletmek için tıkla ... benimki çok hıçkırıyor, günde 3 posta
lovefun' Alıntı: kızlar sizin bebişler de hıçkırıyor mu? Benimki şu anda hıçkırıyo minik kuşum. Doktorda da hıçkırık tuttu çok komikti ultrasonda Genişletmek için tıkla ... benimki çok hıçkırıyor, günde 3 posta
vatoz Aktif Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.630 lovefun' Alıntı: haftada 1-2 de bizim burdalar. Su pastanesi bizim burda gelip geçerken bakıyorum ben de arada Genişletmek için tıkla ... aa efet sen otaraflardasın dimi=)
lovefun' Alıntı: haftada 1-2 de bizim burdalar. Su pastanesi bizim burda gelip geçerken bakıyorum ben de arada Genişletmek için tıkla ... aa efet sen otaraflardasın dimi=)