Bizdede ben 🙂 düğünde 2 fotografcı birde kameraman vardı şu gelin damat fotoları çekilirken 200 e yakın foto çektiler açık mekanda ama fotografların hepsini alamamıştık 14-15 tane aralarından seçtik albüme koydular diğerlerini istedik vermediler neymiş emekmiş dünyanında parasını aldılar 🙁 onlarda duruyor istediğimizde gidip alabilirmişiz. Gerçi düğün anında çekilenlerin yarısını aldık 🙂 ... ama bunlar veriyor hepsini. ben biraz fotograf hastasıyım sanırım anneme çekmişim.
Bu arada Adanalıyık ya biraz görgüsüzlük var sanırım çingenelik :meri:
[sıze=3]bizdede ben 🙂 düğünde 2 fotografcı birde kameraman vardı şu gelin damat fotoları çekilirken 200 e yakın foto çektiler açık mekanda ama fotografların hepsini alamamıştık 14-15 tane aralarından seçtik albüme koydular diğerlerini istedik vermediler neymiş emekmiş dünyanında parasını aldılar 🙁 onlarda duruyor istediğimizde gidip alabilirmişiz. Gerçi düğün anında çekilenlerin yarısını aldık 🙂 ... Ama bunlar veriyor hepsini. Ben biraz fotograf hastasıyım sanırım anneme çekmişim.[/sıze]
[sıze=3]bu arada adanalıyık ya biraz görgüsüzlük var sanırım çingenelik :meri:[/sıze]
bencede çok güzel bı hatıra.profesyonel hazırlıyolar.ben her baktığımda çekılenlere acayip duygulanıyorum.ama gecen bı fotocuya gıttım gordum fotolar çok kotuydu.başarılı değildi.eşimle hiç beğenmedik.40 mevlüdünüde çekmişler bı kadın vardı.koyu mavi bı dantelli boydan gecelik giyip makyaj yapmıştı.bi tuhaf geldi bize ya.sadelik doğallık hiç yoktu bıde abartılıydı.öyle olur dıye çok korkuyorum.