2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dün bende magnum aldırdım eşime. o koltuğa oturana kadar ben hepsini yedim
diyor boğulacaksın yavaş ye elinden alan yok. dedim napim içim yanıyor nasıl yediğimi anlamıyorum hahah
ay benimkisi bir de gelip magnumuma sulanıyor dün eğilmişbenim elimde magnumum keyfim gıcır anaa öpecek sandım magnumumdan ısırdı nerdeyse kavga etcektim yeme benim magnumumu diyee

o nedennen nolur noolmaz diye 36 da çık sen izne :meri:
bak ben 35 de çıkacam, 38 de doorursam hiç iznim yanmamış olcek, yine doğum öncesi 3 haftayı kullanmış olcam

o nasıl hesap nann. Her halükarda iznin yanar 40 haftadan önceki doğumda. 35 te çıkarsan doğum sonrasına 3 hafta ekletemezsin. Aynı hesap yani

o nedennen nolur noolmaz diye 36 da çık sen izne :meri:
bak ben 35 de çıkacam, 38 de doorursam hiç iznim yanmamış olcek, yine doğum öncesi 3 haftayı kullanmış olcam

valla hee 40 da doğursan da yandın. 2 ucu moklu değnek. ben 37. de çıkıcam 38 haftamda doğurursam 1 hafta evde olucam sadece. amannn benimkisi zaten 2012 yılında doğacak sanırım bu gidişle 🙂

ay benimkisi bir de gelip magnumuma sulanıyor dün eğilmişbenim elimde magnumum keyfim gıcır anaa öpecek sandım magnumumdan ısırdı nerdeyse kavga etcektim yeme benim magnumumu diyee

ben hiçbir yiyeceğimi vermiyorum zaten. adam 2 kere o hataya düştü ikisinde de burnundan geldi. daha ellemiyor benim yiyeceklerimi