2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet ya 2 ay izin mi olur
kafayı yemişler valla
hadi 3 yaşı fln geçtim
bari doğum sonrası izin 6 ay fln olsun ya
2 aylık bebeciği nasıl bırakıp gideceksin

kızlar bakın epidural sez. olmuş birinin yorumu;

ılk dogumumu narkoz alarak yanı genel anestezıyle olmustum.kendımı bılmez bısekılde uyanıp cocugumun nasıl emzırıldıgını bıle hatırlamaz haldeydım.dogum yapmanın mutlulugunu hıssetmedım hıc.ayıldıgımda acı ıcındeydım.ıkıncı dogumumu gecen hafta yaptım.epıdurale karar verdım.herkez yapma dedı.belınden ıyne yapcaklar felc olursun falan dedıler.bılmeden konusuyolar ıste.narkozu da bıraz fazla verseler uyanamazsın ona bakarsan.bademcık amelıyatında bıle olum rıskı var sonucta.neyse epıdural harıka bısey.ılk gun ayaga kalktım.dogru duzgun yatmadım.ılk dogumumda kendımı toparlamam,pantolon gıymem,makyaj yapmam altı ayı bulmustu.bugunse evımı supurecek kadar makyaj yapıp mısafır karsılıcak kadar ıyıyım.umarım ıcınızı rahatlatmısımdır.dogumu beklemek hele ıkıncıyı beklemek gergın bı durum.allah yardımcınız olsun

iyi de epiduralin veya genel anestezinin pantalon giymeyle ne alakası var anlamadım ben bunu

ösgem bak hep anarşiklik yapıyon
birazdan arıcam dru dicem kes beni

kızlar doğuma psikolojik olarak nasıl girerseniz öyle çıkarmışsınız. doğumdan ne kadar korkarsak doğum sonrası kendimize gelmemiz de zor olurmuş. o yüzden her doğum şeklinin kendine göre zor yanı olabilir bünye meselesi.
ama 6 ay toparlanamamak da bencede biraz abartı olmuş.