2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

evet aynen öyle bence de, psikolojimiz adam gibi olmalı mutlu girmeliyiz doğuma dimi kız archi :çitos:
ben kahkahalarla gircem doğuma :çitos:

bu arada normal sez. olup da çok metheden, ay iyiki olmusum diyen de çok insan var benim çevremde

etrafta internette bir sürü örnekler var herkes ne yasadıysa ona göre bir nasihat verme derdinde.kimi normalden dolayı sorun yaşamış kimi sezeryan..kimi normalde yaşamamış kimi sezeryanda.herkesin hikayesi farklı..biz de bir hikaye yazacağız kızlar başka yolu yok.çünkü ne benimki sana ne seninki bana benzer hesabı bilemeyiz hangisi daha iyi.hepimiz sağlıkla kurtulalım inşallah

ya benim kocamon kuzeni doğum ayptı 8 ay falan önce.. Genel anesteziyle.. Bi akşam yattı hastanede sadece.. Eve geldiği gün de yani doğumun ertesi günü evde yemek yaptı falan... Hatta 1 hafta sonra aradığımda cam siliyordu..
Kişiden kişiye değişiyor tabi.. Mesela ben biliyorum ben de bu şans varken benim canım çok yanar ayıldıktan sonra ama gene de genel anestezi tercihim tabi..

sen karar verdin mi gııı

veremiyommm bacım yahuuu. Benim doktor zaten normali de sezeryanı da epidural yapıyormuş. Dedi ki normal şartlarda ilk doğum yapanlar 12 saatten önce doğurmazlar normal dedi. Bana sezeryan daha cazip geliyo diyorum ama o da sanki korkuyomuşum da kolaya kaçıyormuşum gibi geliyo. Normalde de öyle ıkın sıkın 12 saat gözümde büyüyoo.

Amannn aynı keşmekeş içindeyim adam dese şöyle doğur diye kendimi hazırlıycam ona ama kendin karar vermek daha zorr. Bi de sezeryan olmaya karar verirsem çatı muayenesi falan yapmıycak adam.

Anlayacağın bir karmaşa yumağı oldum

Valla bende öyle.. normal diye tutturmuştum ama dr. ptesi günü bana bebek ters, böyle giderse sezaryen olacaksın dedi..ondan sonra ben de kendimi acayip sezaryene alıştırdım..
şimdi vayy bebek ya normale dönerse, normal olmam gerekirse diye tırsmaya başladım sanki..
bebek dönse de, sen beni sez. yap diyesim geliyo dr.a..
ne garip şey yahu..
hayırlısı bakalım