2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

benide gören herkes ikizmi kız diyor cinler anında tepemde tabi yok diyom sen doğurmadınmı ikiz olup olmadığı başında belli oluyor cahil cahil konuşmayın diyorum susuyorlar ben artık aman kimseyi kırmayayım falan diye uğraşmıyom valla ağzıma geleni söylüyom ben üzüleceğime onlar üzülsün oh. Bebek arabası sorunu bizdede var yakın bi arkadaşım taktı daha erken diye daha evli bile değil neymiş efendim ablası teyzesi almamış 3 ayadan sonra kullanılıyormuş. Kızım dedim ablanla teyzenin bebekleri kış bebeğiydi üstelik şuanda 5 yaşındalar ben yaza doğuruyom bu çocuğu 20 günlükken sokağa çıkarıcam ana kucağıyla zor oluyor üstelik şimdi ana kucaklarının monte edildiği arabalar var bebeği öyle çıkarıp gezdiricez diyorum ama bi süre sonra aynı muhabbeti sil baştan yapıyoz iyi dedim ana kucağını sen taşırsın azıcık ağır oluyor o zaman susuyor

ay bunu diyen başta kaynana
ortanca amcamız benim hediyem olsun bebek arabası dedi
ama doğduktan sonra alıncakmış
nedense....

tabi doğacak olan bebeğin ebatları çok farklı olabilir. mesela elifzel belki 1,70 boyunda 50 kg falan doğarsa arabaya sığmaz yazık olur ondan bekliyorlar bence

benide her gören ikiz mi diyor. bilmiyorum ki çok mu abartı bir hamileyim. haziran sonu doğurucam diyince de gülüyorlar , şimdiden böyleyse son zamanlarda nasıl olur diye. bunu diyen kadınların kızları da hamilelikte palyaço gibiydi. tabi unuttular o günleri.takmayayım diyorum ama asabım bozuluyor

Biz dün akşam taksime gittik... Ay çok mutlu oldum.. Bi arkdaşın doom günüydü.. Saat 9 da falan gittik.. Yarıma kadar kaldık. galiba biraz rahatsız oldu bizim oğlan.. Müzikten falan ama ben çok eğlendim.. Kalkıp zıplamak istedim hep.... Bugün de oğlanın odası boyanacaktı... Bide ev temizlenecek falan... Bide kaynanamlara gidecektik... Bişi daha vardı ama hatırlamıyorum şimdi..
Sonuç olarak kocam yatıyoo karşımda, çizgi film seyrediyo.. Bişi yapmayacağız anlamına geliyo bu durum da... Ah ah!!!

slm..nasılsınız

iyiyiz sağol sen nasılsın?? bebeklerle boğuşuyoruz şimdiden

kız boyayın odayı artık doğuma giderken mi boyamayı düşünüyorsun yoksa 🙂
kocanı dürt yoksa erkekler kendi kendilerine kalkmaz

bende perşembe akşamı direktörümün vedası için taksimde kareoke bara gittim ilk defa gittim çok eğlenceliymiş kızımla sahneden hiç inmedik valla üstelik benim sesim iğrençtir ama yineden çok eğlendim 🙂

Bende daeden haber bekliyor ararsa esmeri ziyarete gidecez sonrada karşıya geçicez görümcemlere ama benim kociş hala yatakta

Kalkmıyo valla... bİz oğlan doğduktan sonra boyayacağız odayı... Ay şimdi de surat asıyoo. Ne olduysa acaba... Bi anda küstü.. Deli mi ne.. Kapatıyorum bilgisayarı ben odaya gideceğim.. O da ne yapıyorsa yapsın.. Ayy sıkıldım gene...Ota moka ağlıyorum zaten.. Gözlerim doldu gene.. Ne gıcık benim kocam ya..