2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

burdayım kuzum sorma gerildi ortam

gulcum bebek sekerlerın cok guzel olmus...yastık savaşı
sanırım kendı el emegın..

eline sağlık gülkurusu çıtı pıtı güzel görünüyor

gülkurusu güle güle kullan şekerlerini el emeği göz nuru çok cici olmuşlar.

gülko şekerler nerde göremedim ama güle güle kullan cnm..

sagolun kızlar şeker işini de bıtırdım, bugun çantamı da hazırladım. bebek için ayrı kendım için ayrı yaptım ıkısı de full doldu maşallah.

bebek için 2 tane yenıdogan tam set koyudum bir tane battanıye, bıberon, sut sagma makınesı, pişik kremı, bebek bezı 6 tane, çorap, agız mendılı, emzık, ıslak mendıl

kendım için yedek gecelık, terlık çorap don 2 tne, sutyen, gögus ucu kremı, gögus kalkanı, pet, gogus ucu peti, tarak, ıslak mendıl, havlu...

ana kucagı bide. çok mu koymuşum kızlar yaa

ben de hazırladım 2 tane ayrı çanta yaptım ben de doldu hakikaten de hee..kendime 2 gecelik 2 pijama takımı alıcam her ihtimale karsı cünkü kirlenirse falan bir daha kim gidip alacak evden.yan yatış yastıgı da koydum ben.hiç de çok değil bence bebeğe biraz daha kıyafet alabilirsin çünkü belli olmaz belki kirletebilir.ben tulum da koydum mesela güzel şık bişey foto falan cekiliriz diye.2 tane don az bence en az 4-5 tane koymak lazım.bir de orkit veya hasta bezi de al yanına.bir de hırka veya sabahlık al muhakkak üşüyebilirsin çünkü.

ya benım hastaneyle evım 5 dk bıle surmuyor ondan pijama falan almadım çanta patlıcak, gecelıgımın sabahlık takımı var zaten ama o saten takım gecelıgı cantaya koymadım kırışır dıye askıda göturcem kısmetse. don bıra daha alayım, orkıd aldım bayagaaa, hasta bezı hastane de verıyorlarmıi alma dedıler ama bı daha sorayım. ınce bır hırka da alayım aslında belkı uşurum evet. daha kamera foto mak şarz aletı makyaj çantası falan alıcam ohh 3 takım çantayla doguma gıdıyomm, kız görgusuz demesınler bıde :meri:

cok cici güle güle kullan canım.ben de biberon aldım tülü falan var arkasında magnet seklinde seker sepetim de pembe benim odasını da hazırladım odaya gidip duruyorum durmadan hee deli gibi kocam dalga geçiyor

bende herşey kırmızı beyaz, odası sepetı şekerı kıyafetlerı... kızım kırmızı sevmezde bide çok söylencek bana ilerıde..