2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ay benim başıma ne gelcek bakalım... Özel sigortam da yok.. Haftaya konuşacağız doktorla, bakalım ne kadar isteyecek.. Hastane ne kadar isteyecek..

Merdivenle sildim canim, cok asiri germiyorsun kendini sadece merdivende dikkat etmen gerekiyor.
Birde kimse gormuyorken sildim hemen yoksa bana da aynisini diyorlar ama icim rahat etmiyor her yeri b*k goturuyor sanki.
merdiven yok benm neysee bence sende rıske atma cnm bende senın gıbı yapıyordum gecen esımn amcasının hanımı kızdı bıde ornek verdı bak sonra pişman olacgn bişi olur cok uzulursun dedı bende tutmaya calısıyorum kendımıı

Gunaydin kizlar ne var ne yok.
Bende sonunda son kalan perdemi indirdim ama bu perde utu istiyor
o yuzden kendim yikamiyacagim sanirim gozum yemiyor okadar utuyu.
Kornes te islenmis iyicene onu sildim simdi de hic halim kalmadi.
canım sana maşallah okadar işi nasıl yapıyon ya.iğne kaldıramıyorum ben evde artık.dıkkat et kendıne

Nekadar zor sizin isler ya burda ki gittigim ozel hastane katki payi almiyor
sadece oda icin 150 tl oduyormusuz, ki sskli oldugumuz halde sizin gibi ozel sigortamiz da yok.

Esime dedim nekadar pahaliymis istanbul herseye para aliyorlar dedim de oda oranin
maaslari ve askari ucreti de ayri bura gibi degil dedi, ama nekadar fark edebilir ki
3000 fark yok ya yani yazik degil mi millete.

Gunaydin kizlar ne var ne yok.
Bende sonunda son kalan perdemi indirdim ama bu perde utu istiyor
o yuzden kendim yikamiyacagim sanirim gozum yemiyor okadar utuyu.
Kornes te islenmis iyicene onu sildim simdi de hic halim kalmadi.

aferin elin değmişken tavanı da silseydin keşke . kız deli misin hem merdivenle çıkıyorsun hemde uzanıyorsun.
kimse aaa kornişi kirli diye kınamaz seni üzülme. bırak orası da pis olsun.

kızlar ya ben şimdi kendi doktorumun hastanesinde doğum yapıcam kısmetse tabi.
o zamanda doktora ayrı bir para verilmiyor değil mi??

doktorun aynı zamanda başka bir hastanenin daha doktoru değil değilmi sadece senin gittiğin hastanenin doktoruysa senden stedikleri paranın içinde doktor ücretide var. Ama mesela başka bir kamu hastanesinin kadrolu hekimi ve bazı günler özel hastanede muayne ediyorsa o hekimle hastane arasındaki anlaşmaya göre değişiklik gösterebiliyor

aferin elin değmişken tavanı da silseydin keşke . kız deli misin hem merdivenle çıkıyorsun hemde uzanıyorsun.
kimse aaa kornişi kirli diye kınamaz seni üzülme. bırak orası da pis olsun.
valla benim ayakkabılar kayıp, ziya azcık bakar kör olduğu için aradı, bulamadı. ama ben cesaret edip bırak merdiveni, sandalyeye bile çıkıp bakamadım dolaplara.