yaa en son annem bir prof.ün özel hastası olarak Gazi Üni. de ameliyat oldu. artık dr a elden para verilmiyormuş, biz mudo dan hediye çeki almıştık 500 TL lik.
doktorun aynı zamanda başka bir hastanenin daha doktoru değil değilmi sadece senin gittiğin hastanenin doktoruysa senden stedikleri paranın içinde doktor ücretide var. Ama mesela başka bir kamu hastanesinin kadrolu hekimi ve bazı günler özel hastanede muayne ediyorsa o hekimle hastane arasındaki anlaşmaya göre değişiklik gösterebiliyor
benim doktorum gittiğim tıp fakültesinin kendi hocası başka yerde çalışmıyor.
bana doğum fiyatı verdiler herhalde doktorda onun içindedir. sadece hediye alayım diyorum ama son anda doktor parası süprizi çıkarmasınlar başıma
gü nay dın tat liş ko lar geçmişteydim azcık fakat ne yalan sölimmmm kayboldum çünkü bi şey annamadımmmm sadece annadıklarım :::::: ortim hayırlı olsun cicilerinissssssss esmere de çok sevindim evdeymiş hayırlısı olsun yaaaaa
haa, abim dr, ondan öğrendik. doktorların artık çok fazla gömlek ve kravatı olduğu için yeni yöntem buymuş. üstelik çek, boyner mudo gibi herşeyin olduğu bir mağazadan alınıyormuş ki adam, karısı ya da çocuğu nasıl isterse ööle harcasın...
işte bu olay sosyetık işi ehehehe güzelmiş amaaaa:meri:bende dısardan cızım aldıgım zaman hedıye ceki isteyım puh=) gerci artık öle bişi yapmaya zamanım kalmıyor ama=)
günaydın kızlar valla su sigortası olmayanlara allah yardımcı olsun bazı öylr hastaneler varki 5_6 milyarlardan bahsediyorlar sonuçta normal doğuranlar aynı acıyı cekecek eşime dalga geciyorum o paraya gider cıragandan suit tutar ebeye doguttururm hiç degilse crıaganda dogurdum derim 🙂
Ben özel muayenehaneye gidiyorum... Hastanemiz falan belli değil o yüzden. bu gittiğimde söyleyecek sanırım şu hastane, şu kadar para.. Bana bu kadar para diye.. Rahat benim doktorum.. geçen gittiğimde dedim konuşalım şu işleri.. O dadaha çok var konuşuuz dedi.. illa buluruz biryer sokakta doğurmayacaksın ya diyo... ha
Kizlar bu arada bu soru belki biraz garip olucak ama size birsey soracagim
suyun geldigini nasil anlayacagiz ki? Yani nekadar gelicek, anlayabilecek kadar cok mu gelir?
Dun aksam odum patladi suyum geldi sandim ama farkli birseyden dolayiymis korktum nerden anlicam geldiginde diye.