kızlar bende haftasonu hastane terliğimi aldım sonunda ceyodan daha doğrusu kuzenim hediye aldı bana onu sonrada ağdaya gittim işte oh çok rahatladım bugün temiz temiz gidicem doktora artık hastane çantamı bende hazırlamak istiyorum
Bakın aldığım terlik bu kırmızı olanı
Vala benim koca lasvegas bileti alabileceğimi duysa hemen atlar alır ama sadece kendine. Çeşmeye gidip gitmeme kavgası bizde yapıyoz ama sonunda gitmeye karar verdik yani en azından ben kızımı ve annemi alıp İzmire gidecem tabi gitmişken çeşmeyede gidecez istersen gelirsin dedim ikna oldu beraber gidicez.
Ben eylülde falan tatile gitmek istiyorum Antalya tarafına nedersiniz kızlar gidilmez mi??
kızlar bende haftasonu hastane terliğimi aldım sonunda ceyodan daha doğrusu kuzenim hediye aldı bana onu sonrada ağdaya gittim işte oh çok rahatladım bugün temiz temiz gidicem doktora artık hastane çantamı bende hazırlamak istiyorum
Neyse kizlar bu manyakligim uykusuz gecelerde kafami duvarlara vururken tek avuntum olcak galiba...simdi once annem sonra kaynanam ne tepki vercek cok merak ediyom..
Cok rahat gorunuyor canim gule gule giy.
Ben henuz hic birsey almadim kendim icin bu saatten sonra da almamaya karar verdim
sinir oldum bizim adi herife kendime canta manta da hazirlamicam, gorsun gununu.
Kizimin cantasini hazirladim sadece okadar.