2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bebeğine bağlı bence. Yeme sorunu yoksa uyku düzeni varsa gidilir niye gidilmesin. Ama sorunlu olursa burnunuzdan gelir

Canim kismet olursa kizin 3 ayligi gecmis oluyor eylul'de
baya toparlanmis olur bence rahat gidersin neden olmasin ki.

kzıım saglıklı sıhatlı olursa, herşey guzel gıderse agustosta biz de çeşmeye gıtmek ıstıyoruz ama kısmet canım. çeşmeyı tercıh etmemın nedenı anneme yakın olması , beceremezsem annemı alır gelır eşim birlikte tatıl yaparız dedık

Dün aynısını ben de söyledim kocaya... Pek aklına yatmadı.. Zor olur falan dedi.. Bide zaten bi sürü masrafımız olacak dedi.. Bide bebekle zor olur zaten dedi.. Ben de diyorum ki kaynanamı kandırayım... Onlarla beraber gidelim.. Hep para sorun olmaz, hem bebek...

Cok rahat gorunuyor canim gule gule giy.
Ben henuz hic birsey almadim kendim icin bu saatten sonra da almamaya karar verdim
sinir oldum bizim adi herife kendime canta manta da hazirlamicam, gorsun gununu.
Kizimin cantasini hazirladim sadece okadar.

çok rahat gerçekten ortopedik doğuma kadar evde giyicem ayakta olduğumu anlamıyorum bile dünden beri giyiyorum. Öyle deme bende bizimkine sinir oluyorum bazen herşeyde dürtüklemek gerekiyo ama napalım biz kendimizi düşünücez artık

iyi fikirmiş 🙂
bende hayatım boyunca hiç erken rezervasyon yaptırmadım sadece balayı için erken rezervasyonun son gününü yakalamıştık. Gerçi şimdide geç kaldım ama şimdiden rezervasyon yaptırsam annemide alsak böylece yanımızda destek kuvvette olmuş olur diyorum ama eşim korkuyor annem aman masraf etmeyin kızım modunda bilemedim 🙁