kzıım saglıklı sıhatlı olursa, herşey guzel gıderse agustosta biz de çeşmeye gıtmek ıstıyoruz ama kısmet canım. çeşmeyı tercıh etmemın nedenı anneme yakın olması , beceremezsem annemı alır gelır eşim birlikte tatıl yaparız dedık
Benim fikrimi soracak olursaniz 3 aylik bebekle gidilir ya tatile simdi gozumuzde buyuyor daha cok kucuk olucaklamis gibi geliyor ama baya toparlanmis oluyorlar.
maşallah allure bende karar verdim gidicem eylülde tatile yaa sadece tek düşündüren konu emziricez ya hani böle denize girince felan süt gelirmi ki acaba nasıl olur
oohhh yarasın canım bebege ve sana... gerçekten hava çok guzeldı ama ben butun haftasonu agladım evde. eşim odalara uydu çektırcem dıye tutturdu uyducu geldı cumartesı gunu butun duvarlardan kablolar geçtı herşey battı çıktı yıne mutfak aşagı ındı dolaplar delındı kablo geçtı falan, sinir krızı geçırdım evde. ben bunaldıkça eşim tadılat çıkarıyor. sonra da tutuştu butun evı pazar gunu temızledı, ben yattım sınırden. halbuki dışarı çıkmaya çok ıhtıyacım vardı. haftasonu kısmetse artık. denizi nasıl özledım sorma, en azından senın haftasonun guzel geçmiş canım içine sınsın kuşum
bu arada ağdaya gitmekten çekinmeyin bence benim kadar utangaç olamazsınız ama çok rahatlıkmış ya ben sahibide bayan olan bi kuaföre gittim uğurmumcuda annemlerin orda çok rahat ettim
bir günaydın dedim sonra bir daha bakamadım ama sadece arada demin bir las vegas mevzusu geciyordu ciddi misiniz siz yaf?ben eylülde hollandaya gitme planlarındayım ki 3-3,5 saatlik bir yol ama onu bile düşünüyorum yalnız basıma bebekle o kdr saat naparım ucakta diye ya ağlarsa ya bişey olursa diye belki de gidemicem bile..kaldı ki las vegas 🙂 iyi cesaret vallaaa